Vælg en side

ANNONCE FOR TELMORE
I kan igennem min blog deltage i Telmore’s konkurrence om at vinde gaver til værdig af 12.000 kr, der er bla. et gavekort på 2000.- kr til Elgiganten. Det eneste man skal gøre for at deltage er at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Nemt og hurtigt. Så kan det være man bliver kontaktet som vinder!
TILMELD HER.


Hey bloggen. Øv, hvor er det nederen at skulle lave sådan et indlæg, men i skal have svar på jeres spørgsmål. Jeg uploadede igår et billede sammen med min kæreste Frederik, fra den rødeløber. Da jeg lagde det op tænkte jeg at jeg så vildt godt ud på det og at jeg så slank ud – Så det er lidt et slag i ansigtet at der kommer hundredevis af kommentarer på at man ser tyk ud på maven .. og så tyk der kunne være en baby derinde. Den anden dag lavede jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte at min selvtillid var blevet revet i bund, fordi alle skrev at jeg så tyk ud efter Paradise var blevet sendt. Jeg har tabt mig omkring 3 kg siden jeg forlod Mexico og det lyder ikke som meget, men jeg tænkte egentligt det var nok for ikke at være i kategorien “tyk”, så det gør ondt at så mange synes jeg ser gravid ud. De sidste 2 uger har jeg kun rørt sukker en gang og har spist sundt, trænet og passet på mig selv og faktisk så har jeg tabt mig de sidste 2 uger, som man forhåbentligt også kan se på de billeder jeg lagde op med Caroline. På dette billede har jeg en Malene Birger kjole på, som er løs og derfor folder den ud på den måde. Eller, det synes jeg. I må sgu selv bedømme om det var kjolen eller om jeg er tyk som folk siger, haha.

Jeg har lovet mig selv ikke at kigge på kommentarende mere, for jeg tror sgu ikke der er nogen kvinde der nyder at se så mange der synes man ser gravid ud. Når det så er sagt, så er jeg ikke gravid. Jeg har en P-stav, som jeg også har skrevet et indlæg om. Læs indlægget: MIT VALG AF P-STAV

fie-laursen-gravid