Vælg en side

Puhaa.. Iaften bliver noget af det modigste jeg har skulle gøre længe. På P3 kl 20.00 til 21.00 kan du høre mig snakke om misbrug, med Sara som er vært og med en ung fyr der hedder Rune, som åbner op om sit alkohol misbrug. Man kan ringe ind under udsendelsen på telefon 70202020 eller sms på 1212, med spørgsmål der omhandler misbrug. Efter en bloggere, den anden dag valgte at udstille mig på at jeg har taget stoffer den anden dag og ligefrem gjorde grin med det, kaldte mig en narkoluder og fik det til at lyde som jeg tog stoffer, den dag idag. De sidste 2 år har været en kamp for mig, som jeg ikke har delt, på noget tidspunkt med andre end min familie, min kæreste og mine venner. Jeg sagde ja til at være medvært i programmet før bloggeren udstillede mig, men der lå den ikke på jeg selv skulle snakke om mit misbrug, men nu har jeg valgt at træde til i håbet om at folk kan lære af mine fejl og forstå smerten der er i, at have et problem. Programmet hedder “TVÆRS – DU ER IKKE ALENE” og faktisk har de en facebook side hvor de hjælper hinanden. Så jeg vil bruge dette indlæg til at nå ud til alle mine følgere! Hvis i har det svært, har brug for nogle at snakke med eller et godt råd, så kan i melde jer ind HER. Alle er velkommen. Jeg er lykkelig for at få muligheden for at have del af noget der kan gøre en forskel for en masse mennesker, ved at jeg åbner op og snakker med Rune, som lige nu kæmper en daglig kamp. Jeg synes han er pisse sej.

Jeg har længe ønsket at gøre en større forskel, hvilket også var en af grundene til jeg brugte mit navn til at starte min donation side til gadehundene i Rumænien (tjek den ud her og støt gerne) og nu, takket være P3 og skønne Sara Bovin kan jeg bruge min stemme og mit navn til noget mere. TAK. Jeg håber i vil lytte med, lære og forstå  – og måske kunne bruge udsendelsen til noget.

FIE LAURSEN FIE LAURSEN FIE LAURSEN