Vælg en side

Hey bloggen. Jeg lagde idag et billede på Instagram hvor jeg fodrede en sød lille and med brød. Jeg synes selv det var den sødeste tanke jeg havde i at tage ned til søen med brød imorges, så min kæreste og jeg havde valgt at pakke en masse brød og så tage ned til søen. Der er faktisk ikke så mange ænder (måske 2-3 stykker der tumler rundt), men ellers er det en helvedes masse måger. Der er sååå mange måger og jeg synes de er så søde, når jeg går forbi dem ved søen. Mit Instagram billede kogede over med kommentarer, faktisk mest i mine DM’S men også på billedet. Jeg har fået en masse onde beskeder, men også folk der blot ønskede at lade mig at vide, at ænder åbenbart ikke kan tåle brød. Jeg har altid set folk fodre ænder med brød, det ser jeg seriøst HVER DAG ved søen jeg går forbi. Det gør mig ked af det at blive spammet ned, med at jeg er dyreplager, at jeg dræber dyr og at folk skriver, som om min intension har været at skade ænderne. Jeg gav brød til 2 ænder og ellers kun måger, for der var ikke rigtig nogle ænder. Så vidt jeg ved, kan måger godt tåle brød, så det beroliger mig. MEN, når det så er sagt, så har det aldrig været min intension at pakke en masse brød og gå ned, for at skade dem. Jeg tror heller ikke de to ænder dør, fordi jeg gav dem nogle krummer med brød. Men jeg er glad for at folk fortalte mig det, men jeg vil også sige til jer der har svinet mig til, kaldt mig dyremishandler og et dårligt menneske at alle kan begå en fejl. Det har aldrig været min intension. Jeg elsker dyr af hele mit hjerte, hvilket var derfor jeg pakkede brødet ned og gik ned til søen imorges. Jeg tænkte at de godt kunne bruge noget mad og jeg ville blot hjælpe, fordi jeg havde en masse brød liggende jeg ikke skulle bruge. Jeg elsker dyr. Intet har været med onde intensioner, men kun gode. Jeg vil ikke blive kaldt en dyremishandler, et dårligt menneske eller få fortalt nogle bør fodre mig med noget der kan dræbe mig. Kærlighed til ALLE mennesker og dyr.fie-laursen-ande-drama