Vælg en side

Hey bloggen! Så er dagen kommet hvor jeg har fået lov at offentligøre min deltagelse i Divaer i Junglen, som er et Reality program på TV3. For mange måneder siden blev jeg spurgt om jeg ønskede at deltage og jeg tøvede ikke, med et klart JA. Det er nu mange år siden at programmet blev filmet og de lavede vidst 2 sæsoner. Jeg har altid ønsket at deltage i et program, hvor jeg kunne få lov at teste mig selv og et program hvor jeg kunne vise nogle stærkere og nyere sider af mig selv, hvilket jeg også gør i dette. Jeg tror uden pis, vi har lavet den bedste sæson af Divaer i Junglen og jeg tror aldrig der har været så stor drama, som i denne sæson. Det der bliver sjovt for seerne er jo at Caroline og jeg kom kun har haft bitchfights over nettet, men pludseligt står vi hver dag face 2 face og så lige i et spil, hvor man bliver spydig. Jeg griner stadig, når jeg tænker tilbage på alle de bitchfights der var i junglen, for hold kæft hvor blev de også kørt hårdt og langt ud! I skal glæde jer …

Jeg er utrolig stolt af mig selv og det forstår i også når i ser programmet! Jeg har presset mig selv og gjort ting jeg aldrig troede jeg kunne gøre – og i får en hel ny side af se mig! Jeg er stadig bitchen med attitude, der ikke finder sig i noget og selvfølgelig hende der elsker luksus – Men hold kæft, hvor hoppede jeg også ud af de rammer. Det i ser på nedstående billede er vores ankomst, hvor jeg beder Caroline holde sin kæft når jeg snakker og stakkels Janni er i midten af et kæmpe skænderi.

Følg med på bloggen og alle medierne nu, for der vil komme en masse op om Divaer i Junglen og TV3 vil også offentliggøre en intro video, hvor i kan se Fie-pigen gå helt amok! Jeg kan se mig selv i øjnene og er stolt af min deltagelse i programmet, fordi jeg havde mig selv 100% med. Selvom de skænderier i vil se på TV kan virke voldsomme, så står jeg ved dem – Jeg gider ikke at spille hellig eller sød, overfor folk der går mig på nerverne og jeg siger altid tingene som de er. En ting i vil se i programmet er … You don’t fuck with the queen, cause she will slay your ass 😉

… Programmet indeholder bitchfights, tåre, kamp og ting der vil få jer til at brække jer!

fie laursen divaer i junglenankomst_-1 fie laursen divaer i junglen fie laursen divaer i junglen