Vælg en side

Koden BD15 giver 15% rabat t.o.m. 31. marts 2018


Hey bloggen! Jeg har skaffet en rabatkode til Noellafashion.dk som i kan bruge helt til d 31 Marts 2018. I kender nok godt Noellafashion, men hvis ikke så kan jeg fortælle jer det er en lækker webshop med stilrent tøj til piger. Personligt har jeg lige bestilt denne taske hjem og disse sko – og kjolen under her, bliver mit næste køb! Der er ikke så meget andet at sige end .. HAPPY SHOPPING!

.. Jeg fandt også en taske der ligner de populære Balenciaga tasker også, faktisk ligner den den sorte jeg selv har! Meeen, den koster kun 399.- kr + i kan igennem mig få 15% rabat, så jeg ville klart smide en anbefaling på den til jer. I kan købe den HER.
De har det største udvalg at tasker.. Jeg er seriøst i taske himlen! SE HER! xx

h2

KØB HER

h1