Vælg en side

Jeg er nød til at sætte mig til tasterne og dele min mening her på bloggen, for det er jo det jeg gør og det jeg elsker. Jeg kan godt lide at blande mig i debatter og alt folk snakker om – og jeg håber at folk vil kunne forstå mig. Jeg vil starte med at sige at sige, jeg er enig i alle der skriver det er fuldstændig uansvarlig at sætte sig bag rettet pårvirket af alkohol og stoffer og det er absolut ikke noget jeg nogensinde vil gøre selv – eller vil synes er ok at gøre. Kan i huske dengang min bror, Boris var i retten for spritkørsel? Han mistede faktisk sit kørekort i mange år og fik en bøde. (læs indlægget her). Jeg husker hvor meget hate han fik og hvor ondt det gjorde at læse, fordi jeg vidste at han var så flov og fortrød sin handling så dybt. Boris kæmpede ikke for at lyve eller for at slippe på en kortere straf end hans handling havde, han indrømmede alt i retten og tog sin straf, for spritkørsel og derfor gjorde det ondt på mig, at folk skulle sende både hade beskeder og dødstrusler. Jeg forstiller mig Medina går igennem det samme lige nu. Hun har været et lavt sted i sit liv og begik en kæmpe fejl, som hun iøvrigt står ved og tager sin straf for. Hun har udtalt hun er flov over det og at hun er ked af det, og så tager hun sin straf for den fejl hun har begået. Nu til hvorfor jeg blander mig…

fie-laursen-blog-4

Jeg blander mig fordi jeg kiggede på hendes Instagram og på kommentarende på pressen’s facebook sider. Folk er groteske. Folk skriver hun burde dø, at hun er en skændsel, at ingen bør støtte hende nogensinde, at de håber hun dør alene eller selv bliver kørt ned af en der er påvirket. Jeg har selv fået meget hate igennem mit liv, selv nu hvor jeg stod frem i P3 igår med at jeg har haft et kokain misbrug får jeg hate (tjek her). Jeg synes det er fair at skrive at man er skuffet over hende og at det var forkert, men hvorfor udsætte hende for alt den hate? hvorfor ønske hende død og skrive så modbydelige ting? Imorges snakkede jeg med en veninde som sagde “har du set pressen skriver medina flygter til USA og folk bare skriver “godt vi slipper for hende”. Jeg blev helt dårlig inden i og tænkte, nu ville jeg blande mig. Jeg kan sgu da godt forstå hun rejser til et andet land. Ikke nok med at hun er ufattelig ked af den fejl hun har begået, så er hele landet efter hende med så stor  had. Hun ændrede inden retsagen sit navn til Frederikke Hansen, jeg ved selvfølgelig ikke hvorfor, men nu hvor retsagen er oppe så kunne jeg forstille mig at hun ændrede navnet, for at der ikke stå hendes eget navn i forbindelse med retsagen, da det er sådan pressen finder ud af når kendte skal i retten og så kommer de. Det samme skete for min bror. Jeg vil gætte på hun ændrede sit navn, fordi hun vidste at det hun havde gjort var dumt og hun jeg tror ikke hun ønskede hendes unge fans, skulle se det og det forstår man jo godt. Medina har været fremme i mange år og man kan have delte meninger om hende, men jeg tror ikke hendes liv er nemt og det skal ikke være en “undskyldning”, men når man rammer et lavt punkt i ens liv, kan man tage nogle dumme valg. Pointen med dette indlæg er; Jeg synes folk skal tænke sig lidt over hvad de skriver. Jeg har aldrig set så meget had før. Det er jo helt grotesk, de ting der bliver skrevet og lige nu sidder der altså et menneske bag og har taget sin straf for sin handling, men alligevel skal hun jordes igennem af Hr og fru Danmark. Vi er alle mennesker, med hjerter der slår ens og vi kan alle begå fejl, det bedste man kan gøre er at tage ansvar for sine handlinger og undskylde for dem – og det har hun sgu gjort. Så hvorfor prøve at ødelægge hende?

… Men det er bare min mening. Hvad er jeres?