Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har nu ryddet op i mit tøj og istedet for at sælge det på nettet, så har jeg valgt at booke en stand hos noget der hedder Kirppu. Og nej, dette er ikke sponsoreret, det er noget jeg selv har betalt for og fået sat op, da jeg gerne vil sælge ud af mit tøj. Min mor og bror Simon er skønne at hjælpe mig også, men jeg er der også tit for at rydde lidt op og sådan. Så måske ses vi? Jeg skal ned til Kirppu imorgen omkring kl 14, ses vi? Der er omkring 100-200 stykker tøj til salg og jeg har lejet stand 1048 og 1047. I kan nok genkende alt tøjet, når i går hen imod standene, da jeg faktisk sælger ud af ALT mit tøj i har set mig gå i det seneste års tid. Der er alt fra Bieber merchandise, til ASOS tøj, fineste kjoler, bomberjakker, sko, jeans, søde toppe og tasker. Jeg vil gerne have solgt ud af alt mit tøj, da det ligger og roder så meget, så jeg håber i kan bruge det. Jeg er der imorgen fra 14-16.00 regner jeg med. Jeg håber vi ses og i har lyst til at købe noget af mit tøj!

Kocksvej 23, 3600 Frederikssund

ayy1

fie-laursen-babe