Vælg en side

Ps. Lenny og jeg snakker godt sammen den dag idag <3 Jeg hepper på ham helt til finalen. Jeg har slettet 2 indlæg jeg havde skrevet om oplevelsen ude for hotellet og mit problem med TV3, da jeg har haft et godt møde med dem og vil glemme fortiden.

fie-laursen-lenny

Planlagt? Vi kan starte med at snakke om at jeg iaften røg ud af Paradise Hotel, inden jeg fortæller hele min historie fra start til slut. Der skal ikke meget til for at se min exit var planlagt af produktionen. Jeg sagde ja til programmet, da de fik det til at lyde som jeg tjekkede ind alene i starten af programmet. Selv da jeg tjekkede ud og skulle interviewes af pressen, sagde de også at de kunne se det var et klogt PR stunt for dem at bruge mig som pause klovn, da mange i DK elsker at hade mig og det ville skabe omtale, hvis jeg røg som den første. Jeg turde ikke foran pressen der indrømme hvad jeg følte, da de nu havde sagt jeg nok skulle tjekke ind igen. Men det forstår jeg nu, nok blev sagt så jeg ville være sød på presse dag. Jeg kan godt se fordelen ved at de tjekker mig ind med min selvtillid, for så at stå imod Lenny og kæmpe for hvem af os der skal blive. Det giver dem en rig mulighed for at få en massiv omtale, på alle der more sig over jeg ryger ud – Hvis Lenny nu røg ud og jeg blev, så ville folk jo ikke sige så meget, men i det at jeg er kendt på en anden måde, kan de få massive reaktioner. Jeg tror deres plan fra start har været at jeg skulle være selvsikker og Fie-agtig i min intro – for de så kunne flyve mig ud som den første, så de kunne udnytte mit navn, på omtalen det ville give hvis det skete. En af os skulle jo ryge. Lenny er anerkendt fra Paradise, pigerne der var derinde var unge og har ventet på at tjekke ind siden de fik deres første menstruation og man kunne mærke der røg fangirl i den da vi var derinde, og så ser man også hvor hvor hurtigt Julie bider i æblet. Jeg kunne ikke få mig selv til at fuldføre min plan med at manipulere Jonas til at bide i æblet, da jeg tænkte på ham hjemmefra så jeg havde ingen plan. Jeg gik helt kold. Jeg endte bare med at hive et par fyre ned samme tid og spørge om en af dem ville tage en bid, jeg sagde endda til dem at der vidst var en mulighed for nogen kom i fare, da jeg ikke gad at lyve. Det ved jeg ikke om er med på TV, faktisk ved jeg ikke hvad der er med på TV da jeg ikke har set programmet og ikke skal ske det, da det var et ubehageligt og mærkeligt døgn for mig. Ligemeget hvad havde Fie Laursen aldrig haft en chance imod Lenny og det ved ALLE. Det handler om ens ry og fortid man har bag sig, når man skal ind og være en slange som kendis, hvilket produktionen også godt ved. Jeg stod ikke til at have bare en lille chance, fra da jeg trådte ind. Min frustration ved programmet er 20% af jeg blev udnyttet som pause klovn og resten er behandlingen uden for hotellet. Jeg føler det hele, var spild af min tid.

Jeg var knust da jeg tjekkede ud af hotellet og det var ikke fordi, jeg skulle give slip på Paradise Hotel og mennesker – Det var tanken om at min ene dag i programmet, nu kunne fodre alle mine haters med hate til mig og min ellers selvsikre intro video, men jeg prøver stadig at fortælle mig selv, at jeg ikke havde en chance, ligemeget om jeg havde fuldført missionen eller ej. Havde jeg fuldført den, fået Jonas til at bide af æblet og gået videre, fremfor ham – Så ville det alligevel være pigernes tur til at være i fare og så var jeg røget hjem, oven i jeg havde smidt min ven hjemmefra tilbage til Danmark. Man kan altid gøre sig bagklog, men jeg havde aldrig haft en chance for at tjekke ind og man kan altid stille sig spørgsmålet, om det var planlagt at jeg skulle bruges til PR-dagene og den storm det ville give at Fie Laursen kun varede en dag på Paradise. Jeg var også fucking ked af jeg havde forsøgt at lege med Jonas og måden jeg snakkede om ham på TV, fordi jeg jo ikke mente det, men bare prøvede at spille smart – Det har jeg undskyldt til ham for og vi er cool. Han er en skide sød fyr, som jeg også hepper på i programmet. Det stak i mit hjerte at se Jonas var den eneste der havde min ryg til ceremonien fordi det viste så meget om ham som person. Jeg blev glad for jeg ikke havde taget ham ned alene og løjet for ham, så han havde spist af æblet. Jeg sagde også ekstremt mange søde ting om Jonas, som slet ikke er med på TV. Jeg er rigtig ked af det er klippet som jeg bare udnytter Jonas, for jeg snakkede om ham med kærlighed udover missionen og sagde også jeg græd, fordi jeg ville savne ham og havde ondt i maven over jeg gik efter hans følelser. Men sådan er TV.

Sandheden om dickslap scenen .. Og lidt mere
Og ang tredje afsnits dickslap klip, så startede det med at vi snakkede om noget i ikke engang ser i afsnit 2. Da Lenny og jeg sov på solo dickslappede han mit Paradise billede, hvilket startede samtalen i første omgang. Jeg sagde flere gange i sync (mine interviews) at jeg i sidste ende ikke ville lade drengene dickslappe mig og at jeg bare fuckede med dem, men det hele er klippet ret godt og det er lidt irriterende. Men sådan er TV. Jeg elsker at være sarkastisk og at joke med folk,  men ikke alle forstå min humor. Jeg kan se mig selv i øjnene, da jeg er 100% mig selv.

fie-laursen-slange

Jeg havde dog tænkt, da jeg tjekkede ind at jeg kunne gøre det, for jeg havde løjet meget før. Siden ‘Min Ærlighed’ har jeg været utrolig ærlig og loyal overfor folk. Jeg har holdt mig selv i tryggerammer, som jeg har kunne stå ved. Jeg tænkte med min deltagelse jeg kunne træde ind og bruge ‘mit gamle jeg’, hvilket jeg også gav udtryk for i min intro video, men da jeg stod der, fløj mine indreværdiger frem i mig og jeg gav op, hurtigere end jeg forsøgte at kæmpe. Jeg kunne ikke kigge menneskerne i øjnene og så udsætte dem for fare, for det skulle gavne mig – og det måtte jeg tage sparket for. Jeg husker at jeg i sync, som det hedder når vi sidder og skal snakke om hvad der sker – Prøvede at spille sej og som jeg havde styr på situationen, og som at jeg var kold. Det var ikke for at spille en anden, men for at overbevise mig selv om at jeg havde styr på det. Jeg prøvede ikke at virke for følsom og jeg prøvede at virke som, jeg kunne klare missionen, selvom jeg inderst inde havde en kvalmende følelse i kroppen, ved den mission vi var sat på. Jeg ville jo gerne fremstå, som en pige der havde styr på det og som kunne klare det hele, hun blev sat foran – Men inderst inde, ramte usikkerheden mig. Kan jeg lyve igen? Kan jeg stikke folk i ryggen, til min fordel? Kan jeg være kold og kynisk? Jeg lod som jeg kunne, men beviste overfor mig selv at jeg ikke kunne og det er der noget ved, jeg faktisk er glad for. I et spil, om 500.000 kr sparkede mine indreværdiger frem og det er jeg kun glad for, for der fandt jeg en stærk og god side frem i mig selv, jeg er stolt over.

Nå det så er sagt, så har jeg droppet at fortælle historien om det udenfor hotellet, da jeg ikke magter problemer med TV3 og bare gerne vil give slip på Paradise oplevelsen nu – Og så vil jeg sige tak til at læse med – Jeg ved mange fans har skrevet de vil ikke vil se programmet mere og de havde glædet sig til at se mig – og i er så skønne! Jeg har de skønneste fans og jeg elsker jer <3 Kys for nu, jeres Fie