Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har ikke fået sagt noget om Paradise efter jeg røg ud (meget hurtigt), så jeg tænkte nu at sætte mig til tasterne og lave et sidste indlæg om det. Jeg ved ikke om jeg laver et, om når jeg skal til Frederik i programmet, men indtil nu stopper det. Jeg ser nemlig ingen grund til at blogge om et program jeg ikke længere har del af, derimod vil der komme en del om Divaer I Junglen. Jeg var meget vred på produktionen lige da jeg var kommet hjem til Danmark, fordi det hele føltes planlagt og jeg har svært ved ikke at skulle se det var det – Men når det så er sagt, så har jeg haft nogle snakke med både familie, venner og kæresten. Det var måske bedst at jeg kom hjem, for inden jeg rejste var alt meget uklart imellem Frederik og jeg – Vi havde set hinanden et par måneder, som ‘venner med fordele’, men jeg endte med at blive forelsket i hans fordele og det hele gik galt. Jeg endte endda med at blokere ham fordi jeg måtte “glemme ham” og så rejste jeg til Paradise Hotel. Jeg tænkte på ham konstant, da jeg sad på mit hotel og ventede på jeg skulle tjekke ind. Selv da jeg var på Paradise tænkte jeg på ham. Jeg tænkte at jeg kunne bruge Paradise og fyrene til at glemme ham. Kan i forstille jer hvis jeg havde været der, når Frederik tjekkede ind? Det havde været det største chok og den største klump i maven. Havde jeg været der, så skulle vi have afklaret alt imellem os på offentligt TV, med vores følelser, fortid og fremtid. Jeg ville sikkert løbe rundt og tude snot over ham, med andre piger. Jeg tror seriøst vi havde været Charlotte & Gary fra Geordie Shore, hvis jeg havde været der når han tjekkede ind … Det havde været godt TV ja – Men også rigtig ubehageligt for os. Jeg er glad for vores historie og forhold ikke skulle udvikle sig på offentligt TV, for havde det ikke været noget der skete bag lukkede døre uden den offentligeskue så tror jeg ikke vi var blevet kærester.

Jeg havde ingen chance for at blive der, men jeg kæmpede alligevel, faktisk ser man det ikke på TV men jeg snakkede med dem alle og kæmpede for min sag, hvor Julie ikke snakkede med folk (kun kort nogle af dem). Jeg blev valgt fra, fordi jeg kunne stå som en stærk spiller, især med Jonas – og måske var det bedst sådan. Jeg er så glad for at jeg gav min fredning til Jonas, da han havde min ryg trods han vidste de andre ikke så mig inde. Jeg bliver så glad når jeg ser på TV, de andre går og ligger planer om at smide ham ud og så boom, flyver der en fredning i hans retning. Jeg prøvede som sagt at bruge ham lidt til min fordel, men stoppede også – Jeg er lidt ked af der er klippet så meget fra, hvor jeg snakker så kærligt om ham, for han er sgu’ en dreng med et godt hjerte og så er han skide sød. Men forstår også, det er bedst TV at jeg skal se kold ud. Nu ved jeg jo egentligt godt hvem der vinder Paradise Hotel, men hvis jeg skulle sige hvem jeg hepper på og kunne håbe vinder, så er det Jonas, Lenny eller selvfølgelig min kæreste Frederik ..! Hvem holder i med?

Jeg snakker ikke med de andre deltagere, udover Lenny .. My boy! Jeg ser absolut ingen grund til at skulle til at lære dem af kende, når de smed mig ud så hurtigt. Hvis ikke de ønskede at lære mig at kende derinde, så ønsker jeg heller ikke at lære dem at kende herhjemme. Så simpelt er det. Både Frederik og jeg har taget afstand fra de andre Paradisoer, da vi lever to forskellige liv iforhold til dem. Vi er meget karriere orienterede, arbejder meget og fokuserer på at stable en god fremtid på benene – Så Torsdags shots og dakke dak er ikke noget for os 🙂 Men vi ønsker dem alt det bedste i fremtiden. Kys for nu, jeres Fie

fie-laursen-paradise-hotel-1

fie-laursen-paradise-hotel-2