Vælg en side

Hvad kan vi forvente at denne sæson af divaer i junglen?
Rigtig meget drama og hviskeri i krogene. I vil se at kvinder godt kan være både stærkere og hurtigere end mænd på mange punkter. #girlpowerupinthisbitch

Hvad var det hårdeste dernede?
Man udfordre sig selv på et helt nyt plan, man aldrig har prøvet før. Det er for vildt at være i en jungle og det er endnu vildere end det i ser på TV. Jeg kan huske jeg lå vågen tit, fordi jeg kunne høre lyden af både slanger, vildsvin og andre dyr ude i junglen. Der var også rigtig mange aber, som jeg faktisk “snakkede lidt med”, haha.. Men jeg tror det hårdeste er det at være væk fra sine nærmeste og så stå i sådan et hårdt spil, i en jungle på den anden side af verden. Det hårdeste for mig var nok mit savn til Frederik. Jeg tænkte på ham hvert minut af dagen og han holdte mig stærk i mine tanker.

Hvor filmede i det?
 Programmet er filmet i Ecuador! Så har man også været i det land, vildt fedt!

Hvem blev du bedst veninder med?
 Sasha Klæstrup, my baby! Jeg kendte hende lidt hjemmefra men nede i junglen blev vi sindssygt tætte. Jeg elsker den pige. Hun har det bedste hjerte og vi kom godt igennem eventyret sammen. Både udenfor junglen og på vejen derhen, var vi klistret sammen. Nu kan man ikke kalde det “veninder”, men nok nærmere “venner”, den jeg havde det næst bedst med var Johnny, en af mændene der tjekkede ind. Jeg troede faktisk ikke at det skulle blive sådan, da mændene tjekkede ind men jeg havde det så sjovt med Johnny og han blev den jeg havde det sjoveste med i Junglen. Ellers også Jannie Ree, hun er fandme en sjov og sej kvinde. Love her!

Hvordan har du det med der er drenge med i år?
For at være ærlig? Jeg kan pisse godt lide mændene. Man havde det jo skide sjovt sammen og lærte hinanden så godt at kende og jeg er nok den eneste diva der tør sige det, for det er ikke sagt endnu, men jeg har dog andre sige det ude fra søgelyset. Jeg synes det var et latterligt twist i programmet. Programmet hedder jo “Divaer i Junglen”, ikke mænd i junglen. Om vi vil det eller ej, så har de mænd langt mere styrke og livserfaring end os Divaer. Jeg synes det giver en ubalance i programmet og det gør det endnu svære for Divaerne. Jeg kan se det er sjovt at se os samarbejde, men det er et program der handler om divaer skal kæmpe sig igennem dyster, så de kan bevise hvem der er den største og sejeste diva i junglen. Jeg tror at TV3 valgte at caste mændene i sidste øjeblik, fordi der var kendis fyre der sprang fra. Jeg kendte personligt til 2 kendte fyre der sprang fra i sidste øjeblik. Den ene fordi lønnen ikke var høj nok til ham, for at deltage. Men, det jeg mener er… Jeg synes det havde været et mere fair og bedre programet, hvis der ikke var castet “rigtige mænd” og de havde holdt sig til hvad Divaer I Junglen jo er og står for. Men, mændene der var med er sgu pisse skønne og jeg er glad for at have lært dem at kende. Dette var kun min mening, programmæssigt.

Gik du med makeup hver dag i junglen?
Det svinger fra dag til dag, i starten gjorde jeg hele tiden.

Hvad fik dig til at melde dig til?
Jeg blev spurgt om jeg ville komme til møde om et tv program, der omhandlede junglen og tænkte spændende. Jeg tog til mødet og fik fortalt det var Divaer i Junglen. Jeg har altid ønsket at deltage i det, da jeg elsker programmet og gerne ville udfordre mig selv + vise en anden side af mig selv, til Danmark. Jeg er så glad for at jeg valgte at tage med! Det har været det fedeste program at filme.

Er der noget du fortryder ved at være med?
 Nej overhovedet ikke. Jeg kæmpede mig godt igennem alt og nu kan jeg jo ikke sige så meget, men det gik rigtig godt. Jeg er vildt stolt af mig selv og min deltagelse og jeg kan slet ikke vente med i skal se det. Der vil komme et afsnit hvor i tænker “Ok, det kan hun ikke?” og så kommer i til at sidde helt forargede. Haha. Fuck, jeg er egentligt stolt af mig selv. Jeg glæder mig til i skal se det.

Hvad følte du da du så Onani Caroline?
Jeg blev vildt vred. Jeg havde da forventet det. Ikke fordi hun er en diva eller nogensinde har levet et luksus liv, som vel burde være kravende for at deltage, men fordi at jeg var der. Jeg vidste at der måtte ske noget, der måtte komme en jeg havde haft en fight med og hvis de kunne samle hende og jeg samme sted, ville det give gode seere. Jeg var egentligt forberedt på det mentalt, så da jeg så hende, grinte jeg bare. Der var mange bitchfights.

Blev dig og Onani Caroline veninder?  Hvad synes du om hende?
NEJ og det bliver vi ALDRIG. Jeg kan stadig ikke lide hende. Jeg står stadig ved alt jeg har sagt om hende, men jeg har valgt at jeg ikke gider bruge min energi på at skændes med hende, da det kun vil give hende den opmærksomhed, jeg tænker hun ønsker. Jeg kan godt snakke med hende og det er ikke fordi jeg har det had i min krop jeg plejede at have. Altså, det had hvor man ville ønske man havde superkræfter og kunne lave en Jessica Jones på hende og lige fyre hende igennem lokalet med et puf, hah! Men jeg bliver stadig irriteret når hun snakker og jeg står slet ikke inde for nogle af de ting hun gør, med de dumme udtagelser, det at onanere på TV og generelt kaste sig selv billigt ud for offentligheden. En ting jeg lærte i Junglen er at hun ikke spiller skuespil, når hun siger dumme ting eller snakker om perverse og vulgære ting (det gør hun også uden for kamera). Jeg ønsker ikke at nogle af mine fans skal tro at jeg kan lide hende, for det kan jeg ikke. Jeg har bare valgt ikke at bruge tid på at diskuerere med hende, med mindre hun selv starter noget. Jeg kan allerede sige nu, jeg mest af alt “begravede stridsøksen” af taktiske årsager og fordi jeg ikke magtede hovedpinen.

Det sjoveste øjeblik vi vil se på TV?
Nu må jeg ikke sige for meget, men en anden deltager i Junglen laver den sjoveste scene og sætter en hvis Onani-trold på plads og også en anden deltager. Jeg står ved siden af, flækker af grin og bakker op om hvert et ord personen siger. Det omhandlede hvor uhygenisk  og klam en hvis person var i Junglen og om Onani. Honestly, det sjoveste TV moment om 2018 .. Jeg tror det går viralt!

fie-laursen-divaer-i-junglen