Vælg en side

ANNONCE FOR TELMORE
I kan igennem min blog deltage i Telmore’s konkurrence om at vinde gaver til værdig af 12.000 kr, der er bla. et gavekort på 2000.- kr til Elgiganten. Det eneste man skal gøre for at deltage er at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Nemt og hurtigt. Så kan det være man bliver kontaktet som vinder!
TILMELD HER.


Hey bloggen! Jeg lagde to billeder op på min Instagram, der fik en masse af jer til at blive forvirrede og det forstår jeg godt. Jeg synes faktisk selv det var lidt sjovt og derfor skrev jeg ikke noget til det, men tænkte jeg ville afgive en lille forklaring på bloggen, men det er sådan at jeg ikke kan sige meget … I næste uge kommer der en nyhed ud, som jeg har ventet længe og glædet mig til – og når den er ude, så kan jeg sige mere. Men spørgsmålet .. Er jeg blevet venner med fjenden? Nej, det er jeg ikke. Vi bliver aldrig veninder, men der er sket nogle ting der gør at vi kan stå ved siden af hinanden og snakke sammen. Jeg hader hende ikke, som jeg gjorde før og der er meget i snart vil kunne forstå. Men, vi har haft nogle voldsomme skænderier og ting i slet ikke har set, da det er sket uden for pressen. Jeg kan ikke sige så meget andet end den sidste måneds tid var turbulent, men nu kan vi sagtens stå ved siden af hinanden, som i ser her. Men nej, vi er ikke blevet veninder og det bliver vi heller ikke – Men jeg tror vi begge er ved at blive ældre og det klæder os at give slip på fortiden.

fie-laursen-caroline fie-laursen-caroline