Vælg en side

Hey bloggen. Som i ved så har Frederik og jeg kigget efter hund i et stykket tid nu – og vi har fundet vores baby! Mød vores lille stjerne ❤️Frederik og jeg har adopteret den smukkeste, sødeste skat hjem fra Rumænien. Han blev fundet på en mark med sine søskende og var egentligt sat til et liv, med sult og forvirring. Det gør ondt i mit hjerte at se så mange hunde “blive smidt ud” på den måde. Men, jeg er lykkelig for vi hørte om hundene i Rumænien før vi fik købt en hund avlet i DK, for nu er det en helt ny form for kærlighed. Min lille dreng, vi vil gøre alt for at du får det bedste liv, i tryghed og luksus. Du skal have så meget kærlighed. Du skal have ALT. Jeg vil gøre alt for vores lille mirakel. Lige nu tæller vi dage ned til han bliver kørt fra Rumænien til Danmark – og så skal han flytte med os ind i den nye lejlighed. Se hvor smuk han er – hvordan kunne nogen bare efterlade dig??? Nu passer vi på dig forevigt ❤️ Overvejer at kalde ham “Lucky” fordi vi er heldige – og han er heldig. Hvad tænker i? Navne ideer? Vi læser med.

Jeg er så forelsket i ham ..!

hund1