Vælg en side

Hey bloggen. Så blev det sendt endnu et afsnit af Divaer i Junglen og jeg blogger jo om dem alle til jer, så… Iaften så i bla. at Caroline og jeg skulle igennem en test om vi kunne stole på hinanden. Da Jakob sagde vi kunne vælge om hinanden måtte få vores kufferter blev jeg ikke glad og tænkte “yay jeg vil have min kuffert”, for jeg havde ærligttalt intet i min kuffert som jeg manglede. Jeg havde været heldig og fået ret meget med, så for mig lå der ingen glæde eller lyst til at hun skulle give mig min kuffert, så jeg tænkte bare at jeg ikke ville risikere at stå der, give hende kufferten og ikke få min. Jeg havde ingen tvivl, for jeg følte ikke at jeg skyldte hende noget og hun havde sagt nogle ekstremt grimme ting til mig dernede, der havde pisset mig af. Der er også meget i ikke ser på TV. Jeg smiler da vi begge siger nej, fordi jeg synes det er komisk. Selvfølgelig kan vi ikke stole på hinanden. Og så er jeg heller ikke ked af jeg ikke fik min kuffert, da jeg nærmest ikke gad have den. Altså, jeg var virkeligt ligeglad om jeg fik den eller ej. Vi vandt også flamingo dysten og det var så fedt. Karaoke dysten var også ret kedelig for mig, da sangen blev gættet så hurtigt. Dog var flamingo dysten sjov nok, men for at være ærlig så synes jeg dysterne er ret kedelige… Den eneste der var en dyst, som var noget af det jeg kom efter at gøre, var spise dysten. Jeg kom for at presse nogle grænser af i en jungle, ikke for at lave kedelige dyste, som dem i har set os gå igennem indtilvidere.

FIE LAURSEN JAKOB KJELDBERG

Jeg synes helt klart der mangler nogle kryb og noget vildt i programmet, ligesom der er i de andre. Jeg har en stor drøm om at være med i “Hjælp – Jeg er en celebrity” programmet der engang kørte, hvor de kom ud for en masse syge ting i Junglen. Det minder om Divaer i Junglen, bare vildere og federe. Jeg håber helt klart at jeg kan deltage i et nyt Jungle program, noget hvor man presser sin psyke hårdere og længere ud, for det ELSKER jeg..! Lige nu synes jeg det er lidt kedeligt TV og kedelige dyster, men måske bliver det sjovere..? Hvem ved..? Næste afsnit bliver spændende for der er der vidst en diva eller en mand der forlader junglen – og det vil jeg selvfølgelig også blogge om. Under de afsnit der køre nu er jeg ekstremt ensom og har hjemve, men det er ikke noget jeg viser på TV. Sasha var ude, jeg havde mistet min tro på Maja da hun gik bag min ryg og jeg kendte ikke drengene så godt. Det var rigtig hårdt at rende rundt nede i junglen og jeg savnede min kæreste helt vanvittigt, men jeg gav ikke op, for sådan er jeg ikke..! Jeg kæmper og kæmper, til det sidste.. 🙂
Jeg besvimede også og endte på hospitalet (læs indlægget her).

jakob-piger_-1jakob-piger_-3