Vælg en side

SE BILLEDER AF HAM PÅ MIN INSTAGRAM HER!
FØLG LUCKY’S EGEN INSTAGRAM HER!


Reklame.

Hey bloggen. Jeg har ikke haft tid til at sætte mig til tasterne de seneste par dage, da der har været sket en masse og en af de ting er at Frederik og jeg er blevet forældre til den sødeste lille hunde baby! Som jeg har skrevet om før (læs her) så valgte vi at adoptere en gadehund hjem fra Rumænien. Vi har valgt at kalde ham ‘Lucky’, fordi vi er heldige og han er heldig, at vi har fået hinanden som familie. Lucky blev fundet med sine søskende på en mark, sammen med hans mor som havde født dem. Jeg ved ikke hvorfor eller hvordan man kan have så ondt et hjerte at smide hunde ud som skrald og behandle dem sådan. Hvorfor en gadehund? Vi har valgt at adoptere fremfor at købe en der er avlet i Danmark, fordi vi hellere vil give en gadehund en chance for et godt liv… Jeg har længe fulgt med i GRUPPEN HER, som er der vi har adopteret Lucky hjem. Han kostede under 3000.- kr for os. Jeg synes alle der ønsker hund bør adoptere en hund fra Rumænien istedet for at gå ud og støtte folk der avler dem for at tjene penge – og jeg ved godt ikke alle gør det, men der er mange der gør det og det gør mig ked af det. Jeg har også startet en indsamling til alle hundene som de redder i Rumænien, den kan i se lige HER og gerne hoppe ind og donere på.

Indlægget forsætter .. Rul ned 😉

fie-laursen-4

Lucky ankom til Danmark igår morges, faktisk kl 8 ca. Han havde haft en over 20 timers køretur vil jeg prøve at beregne mig frem til. Han kørte fra Rumænien, til Tyskland hvor han skiftede bil med nogle andre hunde og så blev de hunde kørt til Danmark, til deres nye familier. Lucky fulgtes hele vejen med sin ene søster, til de blev skilt ad og han var en af de sidste hunde tilbage i bilen, som blev sat af i Hillerød. Vi må ikke have hund i nuværende lejlighed, men da vi alligevel står til at flytte ud om en uge så valgte vi bare at flytte ud nu, hvor vi bor i et dejlig hus hos Frederiks familie til d. 1 Maj, hvor vi får nøglerne til vores nye Københavner lejlighed. I starten rystede han meget og var lidt bange, men det gik faktisk hurtigt over, når man tænker på at han altså er kørt helt fra Rumænien og har været noget igennem… Vi var meget forsigtige med ham og det er vi stadig. Han piver en del, men det er jo sådan med hvalpe, men ellers bider han ikke i ting eller laver ballade. Han har sovet meget det sidste døgn, efter hans lange tur og i nat, der lå han helt puttet op af mig, som lå vi i ske og sov. Han skiftede lidt rundt mellem af putte sig op af Frederik og mig i nat, det var så sødt. Han lytter mest til Frederik, men putter sig mest op af mig. Jeg tror det er fordi han er manden og jeg er lidt en “kyllinge-mor”, haha… Men vi elsker ham bare så højt!

fie-laursen-5

Vi har kørt i bil 3 gange nu, men på ture der tog 10 min ca. Første køretur for Lucky med os, var i en taxa og det kunne han bestemt ikke lide. Han pev rigtig meget og jeg tror det var fordi han var bange for han skulle køre så lang en tur igen, men de 2 andre gange har været med Frederik bag rettet hvor jeg sidder foran med ham – Han elsker at køre i bil, når farmand sidder ved siden af. Han sidder og nusser sig op af mig, læner hovedet imod Frederiks arm og hygger sig. Han sover også vildt hurtigt, når vi bare sætter os ind i bilen. Det er så sødt og dejligt at se han falder til så hurtigt og bliver så tryg hos os. Det eneste hårde lige nu er at han piver meget nogengange og går rundt forvirret, jeg tror det er fordi han savner sine søskende. Normalt bliver de jo skilt fra hinanden når de er hvad… 8 uger gamle ikke? Han er omkring 6 måneder står der i hans papirer vi fik med. Så de har rendt sammen hver dag i 6 måneder, de små hvalpe. Jeg håber snart at savnet går over og at han har nok i os, for det gør rigtig ondt i hjertet at se ham gå rundt så forvirret. Jeg putter ham ind til mig hele tiden, men prøver at blive bedre til at lade ham rende lidt rundt selvom han piver, men jeg er virkeligt curling moaaarrr.. Så er det altså godt Pappa Freddy kan sige noget til mig.. Hihi!

fie-laursen-hund-1

Lucky er virkeligt god til at møde nye mennesker, hvilket overasker mig. Jeg havde en tanke om at fordi han har oplevet det han har og nu kommer fra de omgivelser at han ville være ekstremt bange, men han tager bare alle ind til sig. Han har mødt min mor og far – og så har han mødt Frederiks mor, papfar og brødre som vi jo bor med. Han putter sig ind til alle og leger rundt. Han har også mødt nogle hunde på vejen, som han snuser til og gerne vil lege med. Det er dejligt at se det går så nemt for sig, for det havde vi bestemt ikke regnet med.

fie-laursen-hund-2 fie-laursen-hund-3

 

Det er en god ide at få tjekket bilen, inden du for eksempel kører en tur med din hund eller baby.