Vælg en side

Hey bloggen! Vi skal snakke om BeautyCos, nemlig siden som jeg bestiller alle mine beauty produkter hjem fra. De eneste hårpleje produkter jeg bruger er fra Maria Nila. Jeg bestiller altid deres shampoo + balsam hjem, én gang om måneden og så er jeg nu hoppet over på denne Silver Shampoo også. Hvis der er nogle af jer der kæmper med uglet hår eller hår der er gået i stykker, så vil jeg seriøst anbefale denne hårkur for den kan redde ALT hår. Det er helt sygt, hvordan den kan gøre ens filtrede, slidte hår helt nyt og smukt.

Denne spray fra Babor fjerner søvnløsheden i ens krop ved at man sprøjter den rundt i soveværelset inden man skal sove. Jeg har skrevet et langt indlæg om hvad den har gjort for mine søvnproblemer og det kan i læse lige HER.  I kan også shoppe makeup HER. De har ALT! 🙂

Min yndlings hårolie fra Maria Nila er også på tilbud lige nu, den kan i købe lige HER til kun 169.- kr.

img_6816

img_6801img_6799img_6797