Vælg en side

Hey bloggen! Så er det iaften Divaer i Junglen bliver sendt på TV3 kl 20.00. Jeg har glædet mig til det her øjeblik så længe og især fordi første afsnit er så LEGENDARISK. Jeg har jo set første afsnit og glæder mig bare til de næste nu. Men, jeg ved at alle der elsker mig, vil elske første afsnit. Jeg er jo en surprise i lufthavnen, som i kan se på klippet HER. Jeg synes det er vildt fedt at TV3 gav mig den ankomst og jeg tænker også det er fordi jeg var den mest relevante diva i junglen, haha!

Jeg har haft en skide sjov oplevelse med at filme programmet og jeg glæder mig så meget til i skal se det – og jeg kan slet ikke vente med selv at se resten af afsnittene. Jeg skal se afsnittet i aften med min svigerfamilie og Lucky. Jeg kan slet ikke vente med Frederik skal se det, for jeg har jo snakket så meget om programmet og da jeg kom hjem, var jeg helt udkørt og havde så mange nye ting at fortælle om, så nu kan han få lov til at se hvor benhård hans ellers diva kæreste har været, haha!

fie-laursen-divaer-i-junglen-idagfie-laursen-divaer-1