Vælg en side

Hey bloggen!  Så nåede vi afsnit 2 af Divaer i Junglen, nok et afsnit mange af jer har glædet jer til da der den seneste tid har været en del drama kørende mellem Janni, Rikke og Caroline. I har nok læst Janni’s indlæg og hvis ikke, så læs det HER inden i læser videre… Hun fortalte bla. at Caroline havde onaneret på TV og at hun var flov over at have deltaget med det hold hun var på. Caroline svarede tilbage med at Janni var en stor løgner og at hun ALDRIG havde onaneret i junglen eller foran en kamera mand dernede, men i afsnittet i lige har set, der ser man jo at hun både onanere, at hun selv snakker om det og de andre snakker om det. Det var sgu lidt ærgeligt at komme frem med udtagelser på andre lyver, når tv’et har fanget en og man godt ved det sendes. Jeg vil gerne bakke Janni op på en udtagelse om Rikke, da jeg også var der. Jeg kender ikke Rikke personligt og jeg dømmer hende heller ikke, på de valg hun tager for jeg kan sgu’ også godt drikke mig fuld, men jeg bliver lettere irriteret når folk ikke kan indrømme de ting der er sket. Det er nemt at lyve overfor hele Danmark, fordi man gerne vil rette op på sit “ry” og gerne vil holde alt perfekt, men vi var der jo alle sammen. Jeg snakkede ikke rigtig med Rikke dernede, så faktisk har jeg ingen holdning til hende som person, men jeg vil gerne bakke Janni op, da hun ikke skal kaldes en løgner. Så her kommer det jeg husker af mine oplevelser med Rikke… Da vi mødtes i lufthavnen snakkede hun ikke om andet end at hun skulle have en masse alkohol på flyet. Vi drak alle lidt på flyet, så jeg tænkte ikke så meget over det. Da vi ankom til vores første hotel inden check in i junglen, drak hun også en masse vin, hvor vi andre ikke drak. Da vi så ankom til junglen og skulle filme, snakkede hun også meget om alkohol og der kommer også et afsnit hvor hun drikker sig fuld. Noget af det jeg mest husker, som jeg synes var lidt skræmmende og ubehageligt var da vi ankom til vores hotel for en overnatning pga. pause-dag i optagelserne, så drak hun sig bankelam. Jeg sad ved siden af hende ved spisebordet, hvor hun faldt ned og lagde sig på bordet flere gange og vores deltageransvarlig måtte tage vinen fra hende. Der var flere ved bordet der sagde “nogen må jo hjælpe hende” og en af mændene der var irriteret og pinligt berørt over hende. Hun væltede rundt på hotellet, flirtede med en af mændene og da jeg bagefter middagen skulle ned og ryge en smøg, kom hun også ud og sad på trappen hvor jeg sad. Hun sad helt stiv med sin smøg og sagde hun ikke var fuld, men bare træt. Jeg drak ikke noget i Ecuador og jeg gik så op på mit værelse og lagde mig, dagen efter sagde en fra produktionen hun havde måtte sidde foran Rikke’s dør lidt, for at hun ikke sneg sig ud, da hun havde ville kravle ind til en af mændene eller ned i baren. Så jeg kan godt bakke Janni op på den udtagelse, da jeg selv hørte det var sket, fra hende der havde siddet der. Jeg vil ikke slutshame hende, men blot bakke Janni op på hvad hun nu bliver kaldt løgner for. Jeg var der også på hotellet, da Rikke sagde hun var single så hun kunne knalde alle og at hun faktisk lige nu var bollevenner med en kendt mand i slut 40’erne, som jeg faktisk mener stadig er gift. Kan ikke helt finde ud af det i følge Google, lol! Jeg vil selvfølgelig aldrig været et svin og udlevere ham på min blog, men det er bare noget jeg husker hun sagde om morgenen lige inden vi skulle ind til junglen. Hun kan drikke alt hun vil og knalde dem hun vil, men jeg synes ikke man skal kalde andre ud som løgnere eller snakke om dem, som er de ondsindede mennesker bare fordi man ikke selv kan stå ved de ting man gør. Lidt billeder fra dagens afsnit..! 🙂

fie laursen divaer i junglen fie laursen divaer i junglen fie laursen divaer i junglen

Vi tabte sgu’ dysten, men det skal nok gå..!! Vi skal nok komme stærkt igen.. 😉 GOOO BLUE DIAMONDS!

fie laursen divaer i junglen