Vælg en side

Dette indlæg kommer ud lidt senere, da jeg har ligget syg med halsbetændelse .. Ups!


Hey bloggen! Tid til at snakke om Divaer i Junglen, for det er jo Mandag og i har lige set afsnit 3. Der var mange følelser i dette afsnit og jeg havde været spændt på at se det, som altid, så er der klippet meget ud og det dømmer jeg ikke TV3 for, for ellers ville episoderne vare flere timer. Men jeg tænker at skrive lidt om aftenens afsnit og de ting i ikke så på TV, for der er sgu en del.

fie laursen

I sidste afsnit blev jeg kaldt opmærksomhedskrævende af Johnni, tror jeg det var, i vores lejr. Grunden til at jeg får så meget TV tid som jeg gør, er fordi jeg gør det vi bliver bedt om, bag at filme et TV program. Jeg laver TV. Jeg gør det, jeg bliver betalt for. Nemlig ikke bare at sidde og glo, men at rejse mig op og fortælle hvad jeg føler, tænker og laver. Når de kommer og filmer os, fx. om morgenen (hvor han kalder mig opmærksomhedskrævende) og siger at jeg snakker hele tiden.. Ja, når de kommer om morgenen og filmer os, så stiller de os spørgsmål som bliver klippet ud. Fx, filmede de altid hen på mig fordi jeg er nem at arbejde med, i TV og jeg bliver ikke irritabel eller utilfreds, med at blive filmet og svare på spørgsmål som “har du sovet godt Fie?”, fordi jeg ved hvad jeg er gået ind til, netop at filme et TV program hvor seerne skal have vores følelser og tanker med, hvert minut af dagen. Jeg er nød til at komme med endnu flere kommentarer til alt der foregår, fordi de andre ikke byder ind eller har virket irritable når produktionen har spurgt ind.

fie laursen sasha klæstrup

Vi skal også snakke om de 2 diamanter og hvorfor jeg nægtede at give dem til Maja og derfor gav dem til Roed. Der er så meget i ikke ser på TV, såsom at Sasha, Maja og jeg aftalte første dag vi skulle skiftes til at give dem til hinanden. Ingen af os havde gjort det bedre end hinanden, på dag 1, men vi valgte at sige Maja havde fordi vi skulle havde grunde til at give diamanterne til hinanden. Sasha gik ud, pga. en skade og jeg stod alene med Maja og regnede med vi stadig havde hinandens ord. Hun fuckede det op for os i tøj dysten og noget i ikke ser, er faktisk at hun snød i dysten vi vandt, da Sasha røg ud. Den bane hende og Mogens skulle løbe igennem med bind for øjnene. Det kommer ikke bag på jer, at jeg skriver dette, da jeg har set på diverse facebook sider og Instagrams folk allerede har regnet den ud og kunne se det på TV, men jeg tilføjer sandheden for at skabe forståelse for mit valg om diamanterne. Da vi havde vundet dysten og var på vej op i lejren (der bliver man ikke filmet), der sagde hun at hun kunne se, når hun kiggede op, hvilket man ser i klippet hun gør når hun løber igennem banen. Vi sagde selvfølgelig intet til produktionen, da vi var glade for at have vundet og fandt de ud af hun havde snydt, var vi sikkert smidt i lortelejren. I spise dysten der gjorde Maja og jeg det lige godt, hun fik blot spist et lille stykke nosse mere end jeg gjorde og derfor kunne jeg ikke unde hende at få de to diamanter. Hun havde fucket op i tøj dysten, snydt i dysten vi vandt og gjorde det ligeså godt som mig, både på dag 1 og på spisedysten. Vi havde en klar aftale, som hun ikke kunne holde og hun vidste jeg ikke kunne sidde og sige “Du snød jo, det sagde du til os? Du kunne se alt, så derfor løb du så nemt igennem banen”, for så ville det få konsekvenser, da vi nu havde vundet. Jeg har intet imod Maja, men jeg kunne ikke unde hende diamanter og ros på noget hun havde snydt sig selv igennem og så kunne hun ikke anerkende at jeg havde spist ligeså meget som hun havde, i den klamme spisedyst. Det handlede kun om hvor sejt hun havde gjort det, i lejren og det var det eneste hun snakkede om, så til sidst sagde jeg højt “jeg har fucking spist ligeså meget som du har!”, fordi jeg blev så irriteret. Jeg hader når mennesker ikke kan anerkende andre end dem selv og når de vil roses og føle sig høje, på at have vundet noget med snyd.

 

fie laursen divaer i junglen

Noget andet man ikke ser på TV er rigtig meget af festen, ja selvfølgelig – for den varede ca. 2 timers tid. Det klip jeg var overbevist om de ville tage med, er hvor Janni, Maja og jeg sidder ved bordet og de andre er ude og snakke, der sidder vi alle piger og bagtaler Rikke og Caroline. Vi går også ned til toilettet på et tidspunkt og snakker om det. Maja siger præcis de samme ting, som Janni og jeg, netop at Rikke udnytter sin seksualitet til at få Mogens på hans side og at Caroline er uhygenisk  og vi synes det er for meget, at ligge og onanere i en jungle, foran andre mennesker og et kamerahold. Vi gik også ned ved toilettet for at snakke i fred, hvor Maja kom og fortalte mig at drengene ville stemme mig ud og de spurgte om hun ville spille med dem. Jeg sagde så jeg ikke ville konfrontere dem, men da hun valgte ikke at give mig næste diamant, som aftalt, vidste jeg at hun blot udnyttede mig som en brik i hendes spil og derfor valgte jeg at konfrontere drengene, hvor jeg sagde hvad Maja havde fortalt mig og vi aftalte, så at vi skulle snakke sammen om alt og stå sammen. De sagde også det ikke var noget de havde sagt, men noget hun havde foreslået dem. Jeg valgte der, at jeg ville spille sammen med drengene, men alt det ser i ikke på TV, så der er sikkert mange ting der ikke vil give mening, når de næste par afsnit ruller. Ja, vi er ikke mange afsnit fra finalen jo..!

klammad_-2

Noget andet man heller ikke ser, har Janni faktisk allerede skrevet om på sin blog (læs her), men jeg vil gerne bakke hende op på det. Det man ser på TV af Janni’s exit ligner slet ikke det der skete i virkeligtheden og jeg forstår godt man klipper i TV programmer, men hvis det her ikke var klippet sådan her, havde det været det meste legendariske klip i hele Reality historien, haha! Janni forlod programmet med fucking klasse og de sjoveste kommentarere til. Hun var iskold og ligepå i sine udtagelser og jeg stod ved siden af, bakkede hende op og det samme gjorde Dennis fra hendes hold. Hun sagde bla. noget ala hun var træt af at kigge på Carolines trusser, med beskidt udlåd og at hun skulle ligge og onanere i junglen, uden respekt for dem omkring hende måske synes det er ubehageligt. Læs mine andre ‘Divaer i Junglen’ indlæg LIGE HER.

fie laursen