Vælg en side

Det er længe siden jeg har haft noget på hjertet, som jeg havde brug for at skrive ned, men det har jeg idag og det er dejligt for det var jo starten på denne blog. Nemlig, personlige indlæg. Måske har i savnet dem, måske ikke? Nu får i et. De sidste 2 måneder har lignet en dans på røde roser, med et liv fyldt med sjov og ballade på mine socialemedier, men det har faktisk været nogle benhårde måneder for mig, ikke på den måde følelsesmæssigt og min verden er ikke faldet sammen, men der er sket mange ting, både i flytning og arbejde – og et nyt lille familiemedlem i Lucky. Der er meget jeg jo ikke kan fortælle jer, men de sidste 2 måneder har jeg filmet 2 tv programmer, det ene er færdigt og tog kun en uge at lave – det andet er vi stadig igang med og nu er jeg igang med et nyt, som jeg filmer lige nu. Jeg har valgt at træde til i TV branchen, da jeg elsker det og gerne vil slå igennem den vej, så det kæmper jeg for lige nu. Oven i alle optagelserne flyttede jeg ud af min Hillerød lejlighed, ind hos mine svigerforældre og om en uge flytter vi ind i vores Københavner lejlighed, hvor vi kan falde til. Lucky er kommet til, vi elsker ham og nyder hvert sekund med ham, men der er også meget planlægning og brug for hjem til at passe ham i mine møder og optagelser – og der har min familie været helt igennem fantastiske. De har seriøst holdt mit liv sammen. Hvis min mor ikke kunne hjælpe mig i møderne og optagelserne havde jeg ikke kunne møde op til det. Og for ikke at glemme min elskede far, der lavede hele min lejlighed pæn til flyttesyn. Jeg skulle nok have betalt 30.000 kr sikkert, hvis ikke han havde lavet lejligheden pæn igen. Han brugte en hel dag på det, af ren kærlighed til mig og min ældste storebror Simon var også med. Hele familien har hjulpet mig med Lucky på mine optagelser, kørt mig rundt og passet på min lille stjerne imens. Jeg har også været rundt på tour og synge for jer i Danmark, mødt jer i storcentre og på natklubber. Jeg har taget store beslutninger og valgt at blive signed hos et pladeselvskab, hvor der nu skal laves musik igennem. Jeg har valgt at pause min tøjkollektion, for at fokusere på andre projekter. Det var et svært valg, men TV projekterne hang ikke sammen med at skulle ud og arbejde på det nu. Jeg har haft et kamera i nakken 24/7 pt, været stresset og ladet min stress gå udover min dejlige kæreste. Jeg har sagt onde, dumme ting i en fart som han slet ikke fortjener, for han er min klippe og den der løfter mig op når jeg falder. Men jeg har også undskyldt og kysset ham med det samme. Men kender i det? Man kan noglegange blive så ked af ens frustrationer og træthed, skal gå udover dem der elsker en højest. Vi har det godt sammen, vi er lykkelige og glæder os til eventyret i den nye lejlighed. Oven på flytningen, så har jeg 7 dage til at flytte ind, før jeg skal under kniven og have lavet mine bryster. Under de 7 dage, skal jeg filme 2 af de tv programmer jeg laver. Oven i alt det her, fik jeg en alvorlig halsbetændelse og så har jeg en bitter, ked af det følelse i kroppen og hjertet, over jeg ikke har fået set min mormor i alt for lang tid, selv når jeg har været i Jægerspris, fordi der har jeg været syg. Jeg savner hende og manglen på tid går mig på. Når alt falder ned, skal jeg besøge hende.

fie-laursen-styl

Jeg er træt, virkeligt træt pt. Nærmest helt udkørt, men spændt. Jeg har gang i nogle helt fantastiske projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg tror jeg har ramt helt rigtigt i det jeg laver lige nu. Min pause fra Youtube har dog intet med TV at gøre, skal i vide.. Det er pga. flytte stress og meget arbejde, men så snart jeg flytter ind i lejligheden går jeg fuldtid igen og så vil jeg poste 1-2 gange ugentligt. Bloggen er jeg blevet skarp på igen og poster hver dag. Min sommer kommer til at stå på flytning, operation, en masse spillejobs og konfirmationer hvor jeg skal ud og overaske fans.. Og så skal jeg nyde sommeren med min familie, min kæreste og mine veninder. Jeg vil gerne finde tid til at slappe af denne sommer. Jeg tænker dagene jeg ligger i sengen efter operationen kan blive en “mini ferie” for mig, hvor jeg kan se netflix og bare slappe af. Det savner jeg. Det er der ikke meget tid til lige pt. Jeg leger også med tankerne om at give min kæreste en ferie, hvor vi kan rejse til et land vi vælger sammen. Det har jeg snakket lidt med ham om, så det gør egentligt ikke noget hvis han læser det her. Gad vide hvor man kunne rejse hen? Jeg har kun været på kæreste ferie 1 gang og det endte med vi slog op få dage inde i ferien. LOL. Mit liv. Men anden gang, er lykkens gang ikke?
Nå, men det jeg havde på hjertet var egentligt min kærlighed til min familie og det kæmpe stress de løfter af mine skuldre. Jeg er så heldig at være beriget med mennesker der vil rykke op og ned på deres liv, for at hjælpe mig og jeg vil altid gøre mit, for at være som dem. Når jeg en dag bliver mor, vil jeg være præcis som mine forældre er. Når jeg en dag får børn, skal jeg lære dem at være der for deres søskende, som mine er der for mig. Familie kommer før alt. Det har min familie virkeligt vist mig, i denne tid. Jeg elsker dem. Fuck, jeg elsker min familie. Det er vel budskabet i dette indlæg..
Jeg fucking elsker min familie.