Vælg en side

Hey bloggen. Jeg har igennem et par måneder fået lavet hår hos Frisør Hair By Gylvin* i Hillerød, da jeg jo boede i Slotsgade (se min gamle adresse her), i er jo så nysgerrige og nu er jeg flyttet, hihi! Min frisør hedder Emma og hun er skide skøn. Hun har både farvet mig mørkhåret, men også lyshåret. Jeg havde faktisk selv farvet mig blonde, men ønskede det mere blonde + mørkt i toppen så det fixede hun for mig..! Jeg laver også et indlæg med hvordan jeg selv blev så blonde, men nu ville jeg bare lige dele min tur til frisøren igår.. Jeg havde Frederik og Lucky med, det var så hyggeligt og lillemanden blev forkælet med godbidder og kærlighed. Vi har virkeligt været heldige med hvor rolig og nem han er, at han kan være med ude og bare nyder det. Nå, men jeg vil selvfølgelig anbefale at i tjekke Hair By Gylvin* ud, men jeg har også nogle produkter til blonde hår jeg vil anbefale..! xx

1.Kevin Murphy Blonde Angel Treatment (HER)
2.Loreal Shine Blonde Shampoo (HER)
3
.Maria Nila Silver Shampoo (HER)

Jeg bruger 3 forskellige Silver Shampoo’s, som i kan finde HER, HER og HER.

kaereste-fie-laursen

… Og nu hvor vi snakker hår, kan i også finde en masse hårprodukter LIGE HER!

kaereste-fie-laursen-2

Min kæreste Frederik var også med til frisøren, da vi begge går der så vi kunne ligeså godt finde en dag sammen. Han fik klippet sit hår, men har sidste gang fået lavet striber i håret og det er såååå pænt. Vi har også fået nye jakker hjem fra Jofama Fashion og de er så lækre..! I kan se et større udvalg af Jofama jakker lige… HER og på Nelly har de lige nu op til 70% rabat på Jofama jakker, hvilket er VIRKELIGT meget, specielt fordi det er nogle dyre jakker. I kan tjekke udsalget på jakkerne ud lige HER. Bubbleroom har også et kæmpe udvalg af Jofama jakker, som i kan tjekke ud lige HER.

kaereste-fie-laursen