Vælg en side

Sponsoreret af JONAS


Hey bloggen! Nu kommer indlægget jeg ved i alle har ventet på – Hvor boede Fie Laursen? Der er nogle af jer lokale der ved det, men ellers har det været helt hemmeligt. Jeg havde en aftale med produktionen på Paradise Hotel, at de ikke måtte skrive jeg boede i Hillerød, men det gjorde de så, men jeg valgte ikke at kommentere på det, da mit privatliv er meget vigtigt for mig, i det at jeg modtager mange trusler hver dag, både på nettet men også folk der kommer op til mit hjem og truer mig, sviner mig til og ja – Men lad os komme videre … Min gamle adresse som vi flyttede fra idag hed Slotsgade 16c, 1-2, 3400 Hillerød.
Jeg boede lige foran Slotsarkaderne i Gågaden og havde udsigten til både slottet og det smukke vand. Det var en ægte drømme lejlighed for en ung kvinde, men nu hvor jeg er kommet i et forhold, skal jeg have noget større og noget der ikke ligger centralt. Jeg havde et kæmpe problem i at få privatliv, da jeg boede så åbent at folk fulgte efter mig… Øv øv.

Jeg har været glad for at bo der og som i ved så flyttede jeg ind 1. August sidste år og i December flyttede Frederik så rigtigt ind. Jeg glæder mig rigtig meget til d. 1 Maj hvor vi flytter ind i vores Københavner lejlighed, med den smukkeste udsigt til vandet. Vi kommer til at blive naboer med min manager Nima og hans skønne kæreste, som er blevet min veninde, nemlig Sophie!

Jeg vil også gerne sige KÆMPE TAK til Jonas flyttefirma, for ALTID at hjælpe mig med mine tunge kasser og møbler . I er helt igennem det bedste flyttefirma og kommer altid med højt humør og er så flittige. I har nu flyttet for mig 4-5 gange, right? Tiden flyver og jeg er så glad for i hjælper mig med at falde godt til, for det er sgu’ hårdt selv at bære både møbler og kasser. Der er det godt, jeg har mine stærke JONAS-drenge! Tak tak tak, I er fantastiske..!

fie-laursen-flyt-1 fie-laursen-flyt-2 fie-laursen-flyt-3 fie-laursen-flyt-4 fie-laursen-flyt-5