Vælg en side

Lucky, min lille skønne dreng… Vi måtte køre ham til dyrelægen, pga. rigtig meget blod i afføringen og så havde han en knude i nakken. Men knuden var fra hans vaccine i rumænien. Blodet skyldes stress, da der ikke var bakterier i. Det er meget normalt for gadehunde at få i starten, da de omvælter sig til et nyt liv. Jeg blev død bekymret og bange, for at miste ham. Lucky er faldet godt på plads og så er han aldrig alene, men altid omkring familie. Vi har besluttet os at holde ham inde det næste stykke tid og altså kun lufte ham ved naturområdet hvor vi bor. Jeg har ikke lyst til at tage ham nogle steder hen, fordi han jo er stresset og forvirret. Han klare sig ellers pisse godt og jeg er så stolt af ham, for at tilpasse sig det liv han står i nu. Han leger med familiens hunde, vifter med halen hele tiden og siger de sødeste små “vuf” og så elsker han tennis bolde. Jeg håber at blodet stopper snart og så glæder jeg mig til vi flytter ind i den store lejlighed, sammen med ham og skal skabe et lille liv der 🙂 Send nogle tanker og lidt kærlighed til Lucky, for han er sgu en sej hvalp!

fie-laursen-hund-3