Vælg en side

Hey bloggen! Jeg tænkte jeg ville dele mine NA-KD køb med jer, eftersom jeg bloggede jeg havde en rabatkode til jer der KUN gælder idag. Den slutter iaften. Jeg har selvfølgelig selv været inde og shoppe, så har brugt rabatkoden på en masse lækkert..! Jeg kunne ikke gemme billedet af min bikini top jeg købte, ved ikke lige hvorfor så hvis i vil se den kan i se den HER – Den vil være så fin når jeg lige har fået lavet bryster..! I kan se alle deres bikinier lige HER. xx

bloggersdelight22 giver 22% rabat 

Mit bedste køb er denne nederdel i pink, jeg er helt obsessed med den..! Den koster kun 144.- kr da den er på tilbud, det vil sige at rabatkoden faktisk ikke virker på den, da rabatkoden ikke virker på nedsatte vare, men de har jo også et fantastisk udsalg hvilket var der jeg fandt nederdelen. I kan se hele udsalget HER. Der er helt fantastiske tilbud, tøj ned til 40.- kr..!
SHOP HER

n1

De her øreringe koster kun 79.- kr, så rabatkoden på de 22% slår virkeligt ind her til et kup..! SHOP HER
Nu vi snakker øreringe har jeg også købt de her øreringe..!

n2

Denne Baker Boy Hat har jeg drømt om længe og jeg burde egentligt have bestilt den for lang tid siden, da jeg har været helt vild med den i 2 måneders tid .. Den er ikke engang dyr, den koster 149.- kr og nu så jeg den lige i min shopping og så blev den endnu billigere med rabatkoden. Perfekt! Jeg glæder mig så meget til at rende rundt med den her hat..! I har nok set den på de fleste Instagram’s, de fleste har købt denne fra NA-KD. xx
SHOP HER

n3

SHOP HER

n4

SHOP HER

n6

SHOP HER

n7

SHOP HER

n9

SHOP HER

n10

UNDERDEL (HER), OVERDEL (HER)

n11

SHOP HER

n12

SHOP HER
n13