Vælg en side

Hey bloggen… Uhh, hvor har jeg gang i meget pt! Jeg har haft et kamera i nakken det sidste stykke tid og filmet en masse. Sidste uge filmede jeg noget til en “Pilot” som det hedder, når programmet skal filmes inden det bliver solgt til en TV kanal. Det blev meget rørende, personligt og ægte. Og idag er jeg gået igang med at filme et TV program der sendes i år, som jeg glæder mig meget til at se og til at filme. Jeg filmer heldigvis kun få timer om dagen og derfor kan Lucky være hos mine forældre, som leger med ham og han er så lykkelig. Jeg brænder virkeligt for at lave Reality TV og siden året gik igang har i set mig i 2 programmer, som ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i Junglen’, men der kommer altså en masse nyt TV med mig og i kan godt glæde jer, for det bliver endnu bedre! Mange spørger hvilke TV-programmer jeg godt kunne tænke mig at lave og jeg har tænkt lidt over det… Lige nu elsker jeg det jeg arbejder på af TV projekter, men sådan noget som Forside Fruerne kunne være sjovt at have del af – Måske også fordi jeg er blevet gode veninder med Janni og synes det ser hyggeligt ud. Ellers, så er jeg mest til solo projekter, hvilket er det jeg arbejder på 😉 Kys for nu, jeres Fie

fie-laursen-tv-nu