Vælg en side

Foto: Kim Holm


Hey bloggen! Måske har i læst det i pressen – JA, men kan nu booke mig til konfirmationer denne sommer og vi er allerede godt booket ind. Jeg har altid holdt koncerter i centre og på klubber, men vi har fået så mange forespørgsler fra forældre, der ved deres barns største ønske er at jeg kommer på deres store dag og det vil jeg selvfølgelig gøre til en realitet. Jeg kan både optræde, overrække en bestemt gave eller bare hygge med under fx. desserten. Vi har taget imod en del forespørgsler og jeg glæder mig til at deltage i mange af jeres konfirmationer. Det er vigtigt at understrege, det er jeres forældre der skal kontakte manager Nima og ikke jer, hehe! Vi ses måske 🙂

Booking mail – Nima@digitaldanmark.dk

fie-laursen-ude-1 fie-laursen-ude-2 fie-laursen-ude-3 fie-laursen-ude-4 fie-laursen-ude-5