Vælg en side

Hey bloggen! Jeg smiler – og det gør jeg fordi at det går godt med mit rygestop. Måske har du ikke hørt at jeg er stoppet med at ryge? Det er fordi det er noget jeg har delt lidt af på Instagram, men nu vil jeg blogge lidt om det. Hvorfor stoppe med at ryge? Ja, jeg vil sgu’ ikke sidde og spille smart – og sige at jeg fra en dag til den anden tog valget om at stoppe, for det gjorde jeg ikke. Jeg skal have lavet en brystoperation (læs om den her) og det er der kun 3 ugers tid til nu. Jeg skal opereres d. 7 Maj og det er jo snart. Lægerne anbefaler at man ikke ryger op til sin operation, fordi man kan få rigtig grimme ar. Jeg kan selv se på min egen hud, ar jeg har fået før jeg begyndte at ryge og ar jeg har fået efter jeg begyndte. Dem før er lyse og fine, de efter jeg begyndte at ryge er røde og tydelige.

No smoking

Jeg havde rigtig svært ved det de første 2 dage, jeg røg også i de dage og nu ryger jeg ikke. Jeg har ikke røget en smøg i 6 dages tid nu. Men jeg vil ikke lyve, for jeg tager et hvæs af EN enkelt smøg, om aftenen når Frederik skal til at slukke sin aften smøg når vi går med Lucky. Jeg har en app hvor jeg følger mit rygestop på og der står jeg har sparet min krop for 103 cigaretter og sparet 238.- kr. Jeg er seriøst ved at brække mig over at jeg plejer at ryge over 100 smøger på en fucking uge.
Jeg savner virkeligt at ryge, specielt her om sommeren og så ryger ALLE mine venner jo inkl. min kæreste. Hvad kan jeg mærke? Jeg kan mærke at mine fimrehår er tilbage i både mit luftrør og mine lunger. Hvordan? Ja, jeg vågnede med den vildeste hoste og når jeg siger vildeste, mener jeg… At min mor blev bekymret. Smøgerne nedbryder ens fimrehår, så da jeg ikke ryger får de muligheden for at blive opbygget igen. Jeg er også sulten 24/7, altså jeg kan seriøst spise en gang i timen og det er alt fra snacks til mad. Jeg spiser virkeligt mange chips og har lyst til slik. Jeg vidste ikke man fik det sådan når man stopper med at ryge, men det gør man åbenbart. Det var kun de første 2-3 dage jeg var lettere irritabel og ikke særlig sød, nu har jeg det egentligt fint. Jeg har ikke den store træng til at ryge faktisk, altså det tripper ikke i min krop efter en smøg, men jeg kunne da godt tænke mig en i det gode vejr. Men jeg vil ikke ryge op til operationen eller 4 uger efter, da mine ar skal blive pæne. Så kan jeg ryge alle de smøger jeg vil efter, med mindre jeg selvfølgelig bare vælger at stoppe helt.

fie-laursen-blog-4