Vælg en side

Hey bloggen. Så blev det aftenen hvor min kæreste træder ind i Paradise Hotel, som i har ventet på siden jeg skrev dette indlæg. Det er meget tydeligt og vi har også flere gange udtalt at vi begge vælger at tage afstand fra både programmet og de andre deltagere, så vi glæder os selvfølgelig til det slutter helt. Nogle lever for det, altså Paradise Hotel, andre gør ikke. Frederik har et succesfuldt arbejde hvor han rejser rundt i Europa og møder kæmpe virksomhedsejere, så selvfølgelig skal folk ikke tænke “Paradise hotel” lige når de ser ham. Han vil heller ikke være kendt, som de andre deltagere jo lever for, han vil kun være med i det jeg laver for at støtte mig. Man kan sgu altid gøre sig bagklog og tænke tilbage på, om man skulle have holdt sig væk fra de castings, men dengang lød det som en sjov idé. Vi ønsker at holde os fra det hele.

fie laursen frederik valeur

Det er også sjovt at se ham på TV og en mærkelig tanke at vi faktisk kunne have været der sammen? Især fordi vi var uvenner dengang… Det var godt nok heldigt at jeg røg ud alligevel, for ellers havde vi skulle snakke ud på offentligt TV og vores historie ville enten blomstre eller visne i Mexico. Da Frederik landede i Danmark gik der få timer og så havde jeg vundet ham tilbage i mine arme, så der var ingen tvivl om at vi havde tænkt på hinanden og fortrudt det imellem os stoppede. Venskabet udviklede sig hurtigt til mere. Det er selvfølgeligt vildt underligt at se ham dernede, men det er også sjovt og jeg synes virkeligt han gør det godt på TV. Han er sød, ydmyg og veltalende – og så synes jeg han ser pisse godt ud! Vi glæder os til at Paradise er ovre og vi kan leve vores liv helt videre, uden at skulle snakke om det eller blive sat i for meget, sammenhæng med det, for vi har begge steder vi gerne vil hen i livet, som ikke inkludere at blive hintet til, om man skal på bartender jobs eller ud og være Torsdags stive, for det hænger hverken sammen med vores stil eller liv. Vi ved også begge hvad hinanden har lavet dernede og han har fortalt mig alt – og han har ikke gjort noget jeg ikke kan klare at se. Vi var et helt andet sted i livet dengang programmet blev filmet og vi havde ikke troet vi skulle ende op som kærester, så at vi fandt sammen lige efter optagelser sluttede var kun magisk og dejligt for os. Vi glæder os til om 2 uger, hvor vi flytter ind i den lækreste lejlighed i København med vores hund Lucky.  Lidt over 100 kvm, 4 værelser, 2 store altaner ud til vandet – Kan vi klage? Nej .. Livet er sgu meget godt og vi er lykkelige sammen. Mange har spurgt om vi stadig er kærester og det er et sjovt spørgsmål, for vi slår da ikke op pga. Paradise? Frederik og jeg har det mest velfungerende forhold, hvor vi snakker om alt og har det mest loyale bånd til hinanden. Der findes ikke en anden jeg vil kysse Godnat om aften og sparke i hovedet om morgenen, for at snooze sin alarm tusinde gange.. Hihi!

Alt i alt, så har jeg det fint med at se min kæreste på TV – Han er skøn og gør det så godt ..! Skal vi lige heppe på ham til finalen..? JA TAK 🙂 Kys kys kys, for nu..