Vælg en side

Hey bloggen! Vi skal snakke om Divaer i Junglen, da en anden deltager påstår at jeg har snydt mig frem til at vinde første dyst og det vil jeg ikke finde mig i. Jeg vil derfor afklare nogle ting, som måske forvirrede jer på TV. Jeg vil starte med at snakke lidt om det i så af bitch fight på TV. TV3 har klippet meget i det, hvilket jeg ikke dømmer dem for. Jeg sagde “klar til kamp bitch?”, og så sagde Caroline flere gange, at jeg var en luder, og så sagde jeg, at hun lignede en prostitureret. Warner (produktionsselskabet) ville ikke have, at ordet “luder” blev brugt, så hun fik skældud i alt to gange dernede, og derfor klippede de det også ud. Det vil jeg gerne pointere, da det ligner, at jeg siger det ud af det blå. Der er MEGET i ikke ser, faktisk så skændes vi mere og de ting der bliver sagt fra min side, giver ikke mening, fordi de fleste af hendes udtagelser er klippet ud. Onani Caroline var meget grov i munden og beskyldte mig flere gange for at være luder, hvilket var derfor jeg sagde at hun selv lignede en. Ja, det er barnligt af mig, men jeg har aldrig kunne holde min kæft, når folk går efter mig.

Hun påstår også at jeg har lavet et kontraktbrud og snydt mig til at vinde dysten, ved at have skrevet til de andre deltagere hjemmefra. Det har jeg ikke. Jeg vidste Janni skulle afsted, det er meget normalt at man finder ud af hvem der ellers skal deltage og der aftalte vi at vi skulle spille sammen, hvis muligheden kom fordi vi personligt havde det så godt sammen. Vi kendte dog ikke rigtig hinanden så godt, men vi vidste vi begge skulle afsted der. Jeg kendte også Sasha fra events men vidste ikke hun skulle afsted, men i lufthavnen aftalte vi selvfølgelig at vi skulle spille sammen, hvis muligheden kom! Det samme gjorde Rikke og Caroline sikkert også. Maja kendte jeg ikke personligt, men vi havde sluttet fred fra den “fight” der havde været om Jonas engang. Jeg snakkede vildt godt med Maja både i flyet og på vores hotel inden vi tjekkede ind i Junglen og jeg lærte hende at kende, hvor jeg tænkte at hun var en kvinde med ben i næsen og bestemt ikke den lille Paradiso pige man skulle tro hun var. Da jeg fik muligheden for at vælge først, vidste jeg at jeg skulle have Sasha på mit hold. Mit andet valg skulle stå mellem Janni og Maja – og der tænkte jeg at Maja var benhård og klar til kamp. Jeg kunne ikke tænke på personlige relationer eller jeg havde snakket med Janni om vi skulle spille sammen, for jeg vidste vi skulle op af den bakke og der tænkte jeg at Maja kunne være god og generelt i andre dyster. Jeg snød ikke – og hvis jeg gjorde så var jeg blevet smidt ud af programmet, da der er strenge regler omkring det.

Jeg kan godt forstå hun er ked af hun tabte første dyst og havde så svært ved at komme op af bakken, men at sige at mit holdt vandt fordi jeg havde snakket om at spille sammen med Janni og så ikke gjorde alligevel? Det hænger ikke sammen og det påvirker heller ikke vores fysiske form eller at vi kom derop først. Jeg er rigtig glad for #BlueDiamonds og i skal glæde jer til at se de næste afsnit, for det bliver kun bedre og bedre! Janni er min gode veninde den dag idag og jeg har stor respekt for hende, hvilket i vil forstå hvorfor når i ser resten af programmet. 🙂

Og husk nu, TV bliver klippet til for ellers bliver det for langt. Jeg er ikke sur på TV3 eller Warner for at klippe i det, for jeg forstår godt de ikke kan tage meget af det Onani Caroline siger, da det er meget vulgært og hårdt for folk at se. Jeg håber i nød første afsnit!!! Kys for nu, Fie

fie-laursen-8