Vælg en side

Hey bloggen! Har i hørt om Australian Bodycare? Hvis ikke, så lad mig være den til at fortælle jer om det. Ok, nu bliver det lidt personligt … Men lad os være ærlige, piger – Vi kender det ALLE. Noglegange når man barbere sig kan man få røde knopper, på både vagina og stænger – og faktisk også under armene. Jeg ledte i mange år efter et produkt der kunne hjælpe mig med at løse problemt og da jeg fandt det, tænkte jeg faktisk ikke over at blogge det, fordi det var et problem jeg ikke havde delt med jer, men jeg tænker at jeg her op til sommer måske kan hjælpe en masse af mine kvindelige læsere? Lige nu er mine favoritter Intim Balm og Intim Gel. Jeg har også altid brugt intimsæbe, til underlivet og det er noget jeg synes alle kvinder bør gøre, for at passe lidt bedre på sig selv. Jeg plejede bare at købe den i Matas, men så rykkede jeg hen på DENNE. Der findes faktisk også et produkt for mænd til intimbarbering, der finder i lige HER.

SHOP ANDRE PRODUKTER HER…
IRRITERET HOVEDBUND *SHOP
UREN HUD *SHOP
TRÆT AF SKÆGPEST *SHOP
TRÆT AF BARBERKNOPPER *SHOP
KLØE EFTER SEX? *SHOP
TRÆT AF LUS? *SHOP

intim

Et lille throwback sommer billede .. Er vi klar til at have knopfrie stænger igen igen? YESSS!

IMG_6543