Vælg en side

Hey bloggen! Veraldo holder det største udsalg jeg har set i meget lang tid og man kan spare op til 85% lige nu. Et direkte link til udsalget kan i finde HER. Jeg skal ihvertfald selv shoppe helt amok nu! Jeg har også linket nogle af mine favoritter her, for jeg kan jo ikke linke til alt på bloggen de har oppe, for der er SÅ meget, men jeg tror også i skal være hurtige hvis i skal nå at shoppe noget hjem fra udsalget, for det ryger så hurtigt væk. Ligesom, deres pelsjakker de også er ved at sælge ud til billigepriser, måske kan i stadig nå det? SHOP HER. Det er seriøst de lækreste pelsjakker, faktisk præcis dem jeg går med i alle efterspørger. De koster normalt over 1000.- kr, men sælges nu til ca. 400-500.- kr . Jeg har en stort denim jakke med nitter i alle spørger efter, den er også i udsalget og kan findes lige HER.  Jeg købte denne top igår..!

Jeg har også en rabatkode til 10%, som jeg tror kun virker en gang, så hvem er den hurtige til at bruge den? Hvis man er længe nok inde på Veraldo popper der nok en rabatkode op derinde, hehe ..
Rabatkoden er: VK-ToBCDd


71% RABAT – KUN 39.- KR *SHOP HER*

q1

87% RABAT – KUN 49.- KR *SHOP HER*

q2

76% RABAT – KUN 89.- KR *SHOP HER*

q3

76% RABAT – KUN 89.- KR *SHOP HER*

q4

65% RABAT – KUN 99.- KR *SHOP HER*

q5

66% RABAT – KUN 99.- KR *SHOP HER*

q6

 

60% RABAT – KUN 199.- KR!!! *SHOP HER*

q7