Vælg en side

Hey bloggen! Velkommen til det vildeste flytterod og de dårligste billeder fra min iPhone. Mit kamera er pakket ned og faktisk dødt, så derfor må i nøjes med denne kvalitet. Jeg kunne ikke vente til imorgen, til at dele de første billeder. Vi er idag flyttet ind i vores nye lejlighed og den er som vi drømte om. 4 værelser, over 100 kvm og det dejligste kvarter. Vi mangler stadig at modtage vores sofa, spisebord og spisestole. Vi ved ikke præcis hvordan vi vil indrette kontoret og så mangler vi også et par ting til vores walk in closet, før det kan samles. Jeg glemte faktisk et billede af det rum, men i får jo snart en færdig apartment tour, både på Youtube og billeder her selvfølgelig, som er bedre. Det næste stykke tid vil den stå mest på flytte blogging, interiør og andet lækkert..! Jeg er så lykkelig for lejligheden. Min far har været handyman idag og Frederik’s dejlige ven Rasmus kiggede også forbi og hjalp os, så dagen er gået hurtigt. De næste par dage går på at falde til i lejligheden, gøre den lækker og så skal jeg filme en masse TV, som i også snart kommer til at se. Om præcis 7 dage skal jeg under kniven og have lavet bryster, så jeg har travlt lige nu, med at gøre lejligheden færdig og klar inden. Nu vil jeg smutte, for jeg skal sgu’ have taget nogle flere ting ud af kasserne og på plads! Hold jer opdaterede på bloggen, for der vil komme en masse omkring min lejlighed..!

Jeg har købt min drømmeseng fra bobomøbler (ikke sponsoreret, men indeholder reklame links) . Det er uden tvivl den LÆKRESTE seng jeg har haft i hele mit liv . Den kan købes HER.

a1
a2 a3 a4