Vælg en side

Hey bloggen. Ja, jeg har fået fjernet alt i mine læber (se videoen her). Hvorfor? Fordi jeg det seneste år har fortrudt mine store læber. Jeg har fået taget det ud, fordi jeg ikke længere vil være bange for folk vil sige “told you so”, det sidste års tid har jeg selv hadet dem – og jeg har følt de var for meget. Jeg har forsøgt at smile anderledes i billeder, så de så mindre ud og ventet på det se om det gik ud. Nu fik jeg det fjernet idag. Jeg kan næsten ikke tillade mig at sige det er grænseoverskridende at poste dette billede fra iaften når jeg har et program der hedder Fies Bryster, men… Det er faktisk lidt nervepirrende, for nu kan folk dømme mig og kalde mig grim, på det jeg er født med og måske har læberne været et skjold for den slags mobning. Der kommer en Youtube video op imorgen med hele forklaringen om mine læber, men… De har været en del af mit image, ikke en del af mig – og jeg er lykkelig for at være tilbage, til mine naturlige læber. Hvad synes i om dem?

fie-laursen-laeber

Alt presse og alle må bruge dette billede, med link til blog indlægget. 🙂