Vælg en side

Reklame


Hey bloggen. Jeg har glædet mig så meget til dette øjeblik, nemlig at kunne fortælle jer hvornår i kan se mit program “Fies Bryster” som jeg har arbejdet på sammen med Viafree. Første afsnit er nemlig allerede ude nu og jeg håber i kan lide den..! . SE DET HER.
J
eg har fået lavet mine bryster hos Nygart. Tjek dem her.

Jeg vil snakke lidt om serien, for ja den omhandler ikke bare mine bryster – Men faktisk mine tanker og følelser, mest. Min kæreste er meget med i serien og mine veninder. For mange er en bryst operation ikke en stor ting, men det er det for mig og det ved jeg det også er for mange piger, som jeg tror vil få glæde af serien. I serien følger man følelserne op til operationen og efter. Alt det jeg ikke har kunne vise jer, fordi vi har filmet det. Når man høre navnet på serien tænker man måske det er et fjollet Reality program – og det er et Reality program, men det er mere følsomt end det er fjollet. Det handler nemlig om dårlig selvtillid, som påvirker ens humør og det med at tage skridtet til at ændre det, der dagligt påvirker både mine følelser, mit forhold og tanker. Mine bryster har været en daglig kamp for mig i mange år, fordi jeg har været så utilfreds at det påvirkede mig HVER DAG. Jeg glæder mig til at dele serien med jer og til at lukke jer ind i det eventyr jeg har været på, den seneste måned. I får lov til at følge mit liv og dagligdag på en helt ny måde, i det her program og jeg er en mere følsom, personlig Fie – fremfor den fjollede Fie i ser på Youtube. Serien vil ikke kun være et hit hos de piger der har fået lavet bryster eller ønsker det – Jeg tror på den er spændende for ALLE at se. Jeg glæder mig til at dele serien med jer. Den betyder nemlig rigtig meget for mig og jeg tror i vil elske den.

Mit shoot for serien ..!

fie_bryster_kampagne_02_adobergb fie_bryster_kampagne_04_adobergbfie_bryster_kampagne_03_adobergbfie_bryster_kampagne_06_adobergbfie_bryster_kampagne_05_adobergb