Vælg en side

Hey bloggen..! Jeg tænkte jeg ville dele mit seneste outfit jeg postede på Instagram, jakken er fra Missguided og var på tilbud, så nu er den faktisk udsolgt. Mega øv. Jeg havde glædet mig til at linke den, fordi jeg vidste hvor mange af jer der spurgte efter den..! Jeg kommer til at skrive et blog indlæg med favoritter, men de har lige nu et Barbie Collection oppe, der er TO DIE FOR..! Altså, i dør når i ser den.. Klik HER for at komme til hele kollektionen. Og et lille shopping tip, hvis i sidder her og køber tøj til sommer, så giver rabatkoden FIE10 nemlig 10% rabat til alt fra www.Noellafashion.dk (det er der halvdelen mit tøj/tasker er fra..!) Tjek deres nyheder HER.

JAKKE: MISSGUIDED (Udsolgt, men shop lignende HER), HAT: NA-KD (HER)

fielaursen-g4 fielaursen-g5fie-laursen-g9