Vælg en side

Hey bloggen! Der har været MEGET stille omkring min bryst operation og det er der en helt særlig grund til, dog kan jeg ikke løfte sløret for den endnu, men jeg ved at i vil elske det jeg har gang i lige nu. Jeg kan ikke udtale mig om mine følelser, tanker eller hvad der sker op eller efter min operation lige nu, men det lover jeg jer kommer. Der er mange af jer der er forvirrede og faktisk troede nogle af jer, at jeg var sprunget fra. Det er jeg ikke. Jeg glæder mig til på Mandag, for der skal jeg ind til Nygart og have lavet mine bryster. I ved stadig ikke hvor mange ml, hvilke implanter eller hvad der skal laves helt præcist, men det finder i ud af meget snart..! Jeg har haft rigtig meget flytte stress over lejligheden, vi flyttede ind i for et par dage siden, men det går fremad og nu er vi faktisk på plads. Næsten. Lucky elsker hjemmet og er også faldet på plads. Jeg skal lige nå de sidste ting op til operationen, da jeg jo vil ligge i smerte efterfølgende et par uger, siger folk. Jeg skal have handlet en masse ind, få hele lejligheden helt på plads så det skinner og have købt ekstra mad til Lucky også. Natasja passer ham under min operation og så har jeg veninder der kommer om dagen og passer mig efterfølgende – og så har Frederik lovet han dedikere hele første uge til at komme hjem hver dag og nusse om mig. Hvis der er nogle læsere der har været under kniven, må i gerne skrive hvad jeg kan forberede mig på..! Kys og kram, en meget spændt Fie

PS.! Min bryst operation bliver sendt på livestream på Mandag, så i kan se hele min operation LIVE. Der vil komme et link op på Mandag, som i kan klikke jer ind på, så hold jer opdaterede på min Instagram @fielaursenofficial . 🙂  Det her bliver crazy ..! Yay!

fie-laursen-g10