Vælg en side

Sponsoreret indlæg af AK Nygart

Så kom indlægget i alle har ventet på! Jeg har nemlig ikke kunne tale for meget om min bryst operation, fordi vi jo har filmet et Viafree program om den, hvor i følger alle mine følelser, tanker og valg. Fies Bryster har været fantastisk og filme – Men det er et sluttet kapitel nu og i mangler faktisk kun at se et afsnit, nemlig afsnit 5 som udkommer på Onsdag. Jeg har svært ved at vælge om min yndlings afsnit er afsnit 4 som udkom idag – eller om det er afsnit 5, som er sidste afsnit. Det hele har været et eventyr for mig og jeg er så lykkelig for at jeg valgte at dokumentere det hele, med et kamera hold. Hvorfor? tænker i måske… Fordi jeg har fået tusindevis af beskeder fra piger der selv kæmper med de tanker og følelser som jeg gjorde. Og endnu flere beskeder fra piger der skal opereres og kan sidde med min serie og støtte sig op af den, hvor jeg deler alt det de skal til at gå igennem. Jeg ved at der sidder mange der ikke går ind for plastik kirurgi og synes det er en fjollet serie, men størstedelen har fået så stor glæde af den – og uden at afsløre seertallet (det må jeg ikke), men så kan jeg afsløre et eksempel.. Bare et afsnit af min serie har fået flere visninger end et afsnit af Paradise Hotel. Det er sgu ret vildt. Men lad os snakke lidt om det hele …

Ps. Tip til jer der har fået lavet bryster, som har svært ved at finde bikini toppe der passer. Den røde på billedet her, er den eneste jeg har lige nu som jeg kan passe fint og den koster kun 109.- kr. Jeg vil virkeligt anbefale den. Den kan købes HER.

Jeg har fået 400 ml i det ene bryst og 375 i det andet, størrelser er forskellige pga. størrelsen på mine bryster var forskellige, så for at nå et naturligt look vælger kirurgen hvilken størrelse der er bedst dér. Jeg er blevet opereret hos AK Nygart af Christian Sneistrup, som jeg kun kan tale positivt om. Han er hjertevarm og god. Jeg følte mig så tryg ved ham og det var det vigtigste for mig, da jeg skulle vælge kirurg. Jeg har været igennem tåre, grin, nervøsitet men mest af alt, store smil. Jeg havde siden jeg var en lille pige drømt om at få lavet mine bryster, hvilket også er derfor jeg bryder sammen i tåre inden min operation (det ser i i serien). Smerterne var meget voldsomme, fy for fucking satan – her vil jeg sgu ikke pakke det ind. Jeg var fuldstændig hjælpeløs i præcis 5 dage. Da vi var på dag 6 kunne jeg komme op og gå igen, men ømheden forsatte. Jeg vil prøve at beskrive jer smerten, men i kan bedst se den i serien. Det her er seriøst hvorfor jeg sætter pris på serien blev filmet (jeg kan ikke beskrive følelserne nok), derfor kan i se dem bedst i serien. Men, jeg havde ikke klaret mig igennem operationen hvis ikke jeg havde haft Frederik ved min side. Han hoppede rundt for mig og var så stor en støtte for mig. På anden dagen græd jeg så meget, skreg af smerte og han holdte mit humør oppe. Det har ikke været nemt herhjemme de dage, men da smerten lagde sig og jeg kunne smide pillerne. Idag har jeg det fantastisk og jeg kan ALT med mine bryster og krop. Jeg føler seriøst ikke engang at jeg har implantater i – og ja det lyder mærkeligt, men jeg har jo Motiva implantater og de er så bløde og naturlige. Jeg kan sove på siden, ligge på maven og løbe. Jeg kan alt igen, så det er fantastisk og jeg er så lykkelig for mit resultat. Mine ar er mini – og bliver så fine kan jeg se.

Jeg tænker at lave en Q&A til Youtube imorgen, hvor jeg svare på ALLE spørgsmål omkring min brystoperation, så jer der er nysgerrige kan få svar på alt. Jeg holder intet tilbage og er hudløs ærlig, så smid alle de spørgsmål i har..! Jeg glæder mig til at svare på ALT 🙂