Vælg en side

Hey bloggen.! Jeg tænkte jeg ville sætte mig ned og skrive et indlæg om min serie “Fies bryster” som har fået kæmpe succes med seertal – TAK, TAK, TAK..! Det gør mig så glad at i vil se mine afsnit på serien, da det har betyder meget for mig at filme den. Den bliver rigtig spændende nu i de næste par afsnit, for så begynder operationen jo. Det har været en følsom rollercoaster for mig de seneste par måneder, men at få lavet bryster er mit livs bedste beslutning. For fanden altså, jeg stråler af glæde og selvtillid – og alle omkring mig kan mærke det. Jeg er blevet en bedre version af mig selv, fordi jeg ikke skal gå og være så bitter, ked af det og sur over det jeg ser i spejlet. Det er sommer og jeg er så selvsikker med mine nye bryster. Jeg har fundet lidt backstage billeder fra da vi optog intro videoen til serien. Jeg havde Lucky med i studiet og produktionen var så søde til at lege med ham – Det var så sjov og god en dag. Glæd jer til afsnit 3 på Onsdag..!! SE MED HER.


fie-laursen-fies-bryster
fie-laursen-brysterrfie-laursen-bryster2fie-laursen-brysterfie-laursen-backstage2fie-laursen-backstage-5