Vælg en side

Forleden lagde jeg en video op på min Youtube kanal som nogle af jer nok har set, og det er nok den video jeg har fået bedst respons på i hele mit liv. Det betyder rigtig meget for mig. I videoen fortæller jeg, hvorfor at jeg har ændret mig, for det har i nemlig lagt mærke til de sidste par måneder efter Divaer i Junglen. Der er sket mange ting i mit liv, som jeg har svært ved at finde ord for, men i videoen der er over 30 minutter lang, får jeg udtrykt mig godt, på alle mine følelser og tanker, så jeg vil overlade jer mest til at se den video, dog ønsker jeg også at skrive lidt om det på bloggen, for at henvise til videoen, som der er link til nederst i indlægget. Der er meget i ikke har set, eller vidst om mit liv og de sidste par år har været hårde, men det sidste år har været min breakingpoint. Jeg har smilt og holdt en rigtig god facade oppe, faktisk har jeg snydt alle til at tro at jeg var lykkelig, at jeg havde et drømmeliv – men bag facaden og smilet på den røde løber, som vi alle fyrer af, så var jeg knust. De sidste 2 år har været en rutsjebane i mit liv for at være ærlig, for jeg har ikke været knust og ked af det hele tiden. Der har været gode måneder og dårlige måneder. Der har været måneder hvor jeg fløj rundt på tour, mødte fans og hvor ingen kunne tage lykken fra mig. Men der har været flest måneder med massiv druk, stoffer, selvmordstanker, tårer og endda en aften jeg aldrig glemmer i min gamle lejlighed, hvor jeg sad med en håndfuld piller i munden, som jeg spyttede ud inden jeg prøvede at sluge dem. Jeg har været så knust og ødelagt af det kendte liv, det der med at intet egentlig er ægte mere, det med haters og det liv der fører med. Jeg tror de fleste tror, at det at være kendt er en dans på røde roser, men en ting jeg ønsker at gøre klart er, at jo mere kendt og rig jeg blev, jo mere knuste jeg – for pludselig var intet ægte mere. Pludselig ville alle gøre en ondt, om det så var at blive slået ned, truet på gaden eller bare det med aldrig at kunne forlade sit hjem, uden at blive råbt af, både på godt og ondt. Det liv jeg levede, var aldrig helt mit eget. Hvis ikke jeg delte de personlige ting der skete omkring mig, så gjorde andre. Men gode ting er på vej..

Jeg har nemlig vendt den hårde tid om, og gjort mig selv til en helt, i stedet for et offer.
I stedet for at græde over det i livet der gjorde ondt på mig, i stedet for at lade hate og falske mennesker nå ind til mig, mærkede jeg efter og satte mig ned – og startede min helt egen terapi. Jeg begyndte nemlig i marts 2017 at skrive på en ny bog, som jeg kaldte Kendt og Knust. Der har været meget omskrivning i den, for da jeg startede bogen havde jeg åbne cuts og blod på mine håndled. Jeg husker jeg sad og skrev første kapitel i bogen, hvor jeg måtte stoppe fordi mit håndled ramte computeren da jeg lå og skrev. Det gjorde ondt. Jeg græd og græd – og vidste ikke hvad jeg arbejdede på da jeg startede bogen, for den var jo så ulykkelig og forfærdelig – og uden en lykkelig slutning var det en depression‐bog. Og derfor har det taget over et år at skrive på den, for min mentale bedring har nemlig taget lang tid. Bogen startede som terapi for mig, hvor jeg kunne erkende mine følelser uden at skulle sætte mig ind hos en psykolog eller uden at skulle blotte mine følelser for hele internettet. Jeg ønskede ikke at hele Danmark kendte til mine problemer, for så kunne de gøre grin med min ulykke og det sidste jeg havde brug for var en forside på Se og Hør og en masse kommentarer der kaldte mig opmærksomhedskrævende. Ja, det sidste jeg kunne klare var at folk kendte til min ulykke, for så kunne de gøre grin med den. Og til at jeg har ændret mig, som jeg også forklare i videoen – Så har jeg ændret mig, fordi jeg har fundet meningen med livet tilbage. Jeg er ikke længere ligeglad og tænker at jeg alligevel skal dø på et tidspunkt. Jeg tænker over livet, mine handlinger og i det at jeg gerne vil være her i verden, så tænker jeg også over konsekvenserne af mine handlinger.

Min nye bog “Kendt og Knust” er næsten færdig. Der har været meget omskrivning og jeg kan ikke give jer en dato for udgivelse, men jeg regner stærkt med at den udkommer til november-december. Bogen bliver udgivet igennem Peoples Press*, som også udgav min Ærlighed.* Jeg har selv skrevet hele bogen uden hjælp fra nogen – og det samme med min første bog. Jeg nægter at have en Ghostwriter på. Jeg har brugt meget tid på at skrive Boris nye bog “Gentleman” som udkommer snart, den kan faktisk allerede forudbestilles HER.* Men jeg har ikke haft meget tid i perioden jeg skrev Boris’ bog, til at skrive min egen. Men jeg glæder mig til at i kan få hele min historie, om de mørke tider i min nye bog, men i hvertfald åbner jeg meget op i min nye video. Jeg synes der bør blive brudt nogle tabuer – og jeg ville ønske at flere mennesker turde fortælle om deres kampe, istedet for kun at fortælle hvor perfekte deres liv er.

Her kan i se videoen.. <3

https://www.youtube.com/watch?v=fdtcUoN0QU0