Vælg en side

Reklame.

Hey bloggen..! Vi skal snakke lidt om sommerplaner og så får i da lige nogle gamle ferie billeder, som jeg drømmer væk til. Det er længe siden at jeg har været sådan rigtigt på ferie. Single Fie var hele tiden ude at rejse – Hold da kæft hvor var bloggen fyldt med rejser hele tiden. Jeg fløj rundt mellem Dubai, L.A og alle de lande jeg nu ønskede at tage til. Men nu er jeg altså i nogle faste rammer, med både hunde og kæreste – og derfor har jeg kun været ude og rejse for arbejde (TV) de seneste par måneder. Men, jeg kan mærke at jeg har brug for ferie..! Frederik har fået fri en uge fra arbejde, så vi er ved at planlægge en ferie. Vi snakker om surfcamp med en masse venner – eller ned til hans fars lejlighed i Tyrkiet. Har i nogle gode ideer til ferie destinationer? Vi er ikke ude i noget ungdoms rejse som Sunny Beach, men vi vil gerne ned hvor vi også kan feste lidt sammen, evt. på en strand. Men, en rigtig kæreste rejse.. Where to go..? Har i nogle gode ideer? Kys for nu, Fie

 

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen

Hvis du mangler penge til din sommerferie, kan du altid tjene hurtige penge på pengepanel.dk/hvordan-tjener-man-penge-online/.