Vælg en side

Hey bloggen. Jeg vågnede idag op til presse der skrev til mig om jeg ikke havde redigeret mit billede meget – og irriterende piger i mine dm’s der lavede grin med mig for at facetune min side. Derfor har jeg valgt at skrive et blog indlæg om det. Lad os starte med at snakke om, ALLE piger redigere deres billeder. Jeg kender seriøst ikke EN der ikke gør det. Om det så er et filter, lidt smooth på huden eller at man gør sig selv tyndere. De fleste gør det sgu, men så snart en kendt gør det så bryder helvede løs og hele Instagram står i flammer. Køl ned, seriøst, it’s not a big deal… Ja, jeg har redigeret mit billede – Og jeg er ikke flov for at vise jer et før/efter billede. Den anden dag lagde jeg en video op hvor jeg tog en graviditettest og vi snakkede om alle der skrev jeg var tyk, at jeg så gravid ud osv. (SE VIDEOEN HER). Ja, jeg følte mig lidt usikker da jeg ville ligge billedet op – Og det er sgu da klart når man ikke kan ligge noget op uden at blive kaldt tyk eller at man ser gravid ud, så jeg tænkte at hvis jeg gjorde mine sider mere slim ville kommentarende ikke komme, men de gjorde de alligevel. Mine kommentarer, selv efter lidt facetune var at jeg havde da taget på og puhaaa hvor jeg sugede maven ind for man ikke måtte se en babybump…?! Jeg fjernede så man ikke kunne kommentere og tænkte faktisk om jeg skulle slette billedet. Så ja, jeg har redigeret mit billede og det har jeg intet imod at indrømme. Jeg kan ikke selv se en kæmpe forskel på de to billeder, andet end min hofte er blevet slim. Fuck, hvor er det egentligt utroligt at fordi man er offentligt ansigt altid skal stille sig frem og forklare sig. Folk går i alt for små sko.. 🙂 God sommer..!


photoshop-fie-laursen