Vælg en side

Reklame for Junkyard

Hey bloggen! Jeg ved ikke om i har set det endnu, men Frederik og jeg har lavet nogle sjove videoer på Youtube sammen. Det er nemlig at vi shopper for 10.000 kr til hinanden af tøj og sko. Vi havde begge ingen idé om hvad hinanden havde bestilt, så vi gik i en uges tid og glædede os helt vanvittigt til at pakkerne ankom. Vi havde bestilt alt igennem Junkyard.dk og har naturligvis også lagt links til alt tøjet i vores bio, på videoerne. I kan se videoen hvor jeg køber tøj til Frederik lige HER og den hvor Frederik køber tøj til mig HER. Jeg håber i kan lide videorne..!
Husk der i videoerne er links til alt tøjet i beskrivelsen.

Vi har også en rabatkode til jer, der gælder til d. 30 Juli. LAURSEN15 giver 15% rabat på alt undtagen udsalgs vare. Rabatkoden gælder også KUN køb over 500.- kr. Jeg kom til at skrive under før, det var min fejl, det er over. Jeg håber i kan bruge rabatkoden:) Kys for nu, Fie

Ps. Vi har også lige lavet en kæreste tag, hvor vi svare på ALT om vores forhold. Se den HER!