Vælg en side

Hey bloggen..! Idag har jeg nydt solen med Frederik og hans vens ven Rasmus, vi sad ved vandet med Lucky og ellers på vores altan. Vi gik også en tur med Lucky, men han har det svært i varmen så vi gik mest i skyggen med en vand flaske han drak meget af. Jeg kan sgu godt mærke på ham, han aldrig har prøvet sommer før. Han blev jo fundet om vinteren i Rumænien og har ikke før nu mærket varme grader, så det er ekstra hårdt for ham. Men jeg er begyndt at gøre et håndklæde vådt som han kan ligge sig på lige når vi kommer ind af døren så han kan køle helt ned. Nå, men vi har virkeligt sommer hygget og nyder vores Søndag. Jeg sidder og redigere video der skal op imorgen og laver nogle blog indlæg til jer. Jeg føler mig så inspireret og kreativ pt..! x

Der  er mange der har skrevet hvor min bikini fra mit nye Insta billede er fra og den er fra NA-KD, hvor jeg køber det meste af mit tøj. Det er bare bikini toppen jeg har købt der, bikini trusserne er ikke matchy og er købt på ASOS engang, mener jeg. Den er perfekt seriøst – Jeg har svært ved at finde de rette bikini toppe til mine nye bryster, men her var jeg heldig. Jeg bestilte seriøst 5 hjem forskellige steder, hvor kun denne kunne jeg passe perfekt. Den koster kun 109.- kr LIGE HER.

fie-laursen-body