Vælg en side

Reklame for ByFie

Hey bloggen! De fleste af jer har nok hørt det. Jeg har åbnet min egen webshop! Jeg har startet den i et samarbejde med nogle skønne gutter der har drevet webshops i mange år med 5 stjerner på trust pilot og styr på ALT. Jeg er lykkelig for jeg ikke gjorde det alene, for det kunne have gået galt. Jeg står for at vælge alle produkter + marketing – og de står for leveringen og økonomien bag. Der vil altid være rygter om hvor ens produkter kommer fra men jeg kan understrege de ikke er fra Wish som nogle skriver. Der findes mange forskellige kvaliteter og priser på lignende ting, såsom bae watch badedragten, ja du kan købe den billigt på wish og andre sider, men den vi har bestilt hjem fra vores leverandør er en fantastisk kvalitet og derfor også dyre. Mine vare har god kvalitet og har ikke fået noget had imod sig endnu, hvilket jeg værdsætter stort. Pakkerne sendes med det samme, når de er bestilt og kundeservice er altid klar til at hjælpe. Nu vil jeg slutte af med at sige, hold jer opdateret for der kommer mærkevare på shoppen en af dagene!

TJEK SHOPPEN UD HER!