Vælg en side

Hey bloggen! Det er længe siden jeg har sat mig ned og skrevet et personligt indlæg, men her kommer det .. Mit sidste brud har ikke kun skabt utrolig stor selvindsigt for mig, men jeg har også fundet ud af hvad jeg ønsker i mit næste forhold. Jeg skal have en rigtig mand, ikke en jævnaldrende.. Det der for det meste går galt i mine forhold er at jeg mentalt er 10 år længere videre i livet, da jeg bare er opvokset lidt hurtigere og været mange ting igennem. Jeg har været på to dates, for at prøve det af og begge dates har været meget ældre end mig. Den ene var omkring 38 og den anden var 42 år. De havde begge børn og stillinger som advokat og direktør – og jeg har aldrig før gået op i en job titel, men lige hér, tændte det mig helt vildt at jeg sad med en mand, jeg ikke skulle være tage mig af. I mange tidligere forhold har jeg følt mig lidt som en mor, i og med at jeg betalte alt for min kæreste og skulle passe på ham økonomisk … Og det har også været en stress faktor og noget der gik mig på. Jeg har også altid kæmpet med at unge fyre er så umodne når det kommer til både diskussioner, måden man opføre sig på og vigtigst af alt LOYALITET. Derfor slog det mig – Jeg skal sgu da have en rigtig mand..?! Jeg har aldrig følt mig så tilpas og interesseret i en samtale, som på de to dates jeg har været på efter bruddet. De var både kloge, sjove og det sted i livet jeg er..

Det har endelig slået mig hvad jeg søger i mit næste forhold! Jeg skal have en karriere mand, som ikke lever det kendte liv jeg gør – eller dyrker det. Jeg skal have en hvor vores forhold er VORES og ikke hele Danmarks. Et forhold hvor diskussioner bliver til samtaler hvor vi kan have respekt for hinanden. Et forhold der ikke giver mig blå mærker og angst i kroppen for, “hvad nu hvis han bliver sur?”. Jeg skal have et fredfyldt liv, med en voksen mand. Det sjove er at jeg har altid fundet det tiltrækkende, altså mænd der er lidt ældre end jeg, men har altid følt det var forbudt og derfor nøjes med en på min egen alder. Men nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg ved hvad jeg skal have.. Nemlig en rigtig, voksen mand der ikke gør mit liv til et dum leg eller et helvede.

Efter min ene date gik vi fra restauranten og skulle finde en taxa hver, vi kyssede farvel og folk kiggede helt vildt. Det var ikke fordi jeg var Fie Laursen, men fordi at han var MEGET ældre end mit 22 årige jeg. Jeg kunne mærke at folk dømte os og jeg blev nærmest vred over folks blikke. Nu forstår jeg hvordan folk der er i et “age gap” relationship har det..! Jeg tror aldrig at jeg har følt mig så dømt før, som i det farvel kys til min date. Men, det skal ikke stoppe mig fra at finde kærligheden, der hvor jeg ønsker den. Mit næste forhold bliver privat – og forhåbentligt meget en der er MEGET ældre end mig .. Det er ihvertfald det jeg søger og drømmer om:)