Vælg en side

Hey bloggen! Jeg tænkte at sætte mig ned og skrive et indlæg om mine TV planer, for som i ved, så har jeg lavet TV i 4 års tid nu. Jeg kan afsløre at der snart bliver sendt et program, som jeg filmede for lang tid siden og det glæder jeg mig til at se – og selvfølgelig til at i skal se! Det er et Reality program, som jeg er med i en ny sæson af. Jeg er også ved at filme 2 pilots og til jer der ikke ved hvad det er, vil jeg lige forklare det. Det er prøve optagelser, til noget som skal sælges. Jeg håber de bliver til noget, for jeg synes selv det er skide sjove Reality programmer. Jeg har leget med tanken om at melde mig til Love Island, som de caster til lige nu på TV3, da jeg er obsessed med den udenlandske version af det, men nu må vi se! Hvad synes i? Noget jeg også er ved, er at tage skridtet videre fra Reality ..

Jeg har den sidste periode arbejdet mig ud i andet end Reality, nemlig både film og serier. Jeg vil gerne tage skridtet videre og håber at det kan blive en realitet. Jeg kan ikke sige så meget andet end Boris og jeg har fået statist roller i en stor serie – og selvom det ikke er en hovedrolle, så er det stadig en start og noget vi glæder os til at opleve. Ved siden af Reality, så er min plan er tage til castings på forskellige film og serier, da det er noget jeg drømmer om. Skuespil er noget jeg altid har elsket og jeg er heldig at have evnen til at kunne leve mig ind i rollen, til fx. at græde og leve mig ind i noget.
Det er selvfølgelig helt underligt at starte ud som statist, især fordi jeg er vant til TV hvor jeg er i fokus, men jeg ved også at det er starten på et nyt kapitel. Jeg elsker Reality, mest af alt fordi jeg elsker at lave TV, men jeg håber at kunne rykke videre til noget mere seriøst, som film. Kys for nu, Fie