Vælg en side

Kære følgere. Hvis ikke i har læst Fies seneste Instagram opslag, så fortalte hendes manager at Fie tager en pause fra de socialemedier og den pause er hun ved at tage lige nu. Dette blog indlæg og andre indlæg Fie har lavet om tøj, vil komme online ved at blive postet af hendes familie. Hun har også få Youtube videoer liggende, som er gamle, men ligger klar til jer vil også blive postet. Vi vil poste de ting Fie har liggende og så kommer hun igen med nyt indhold, når hun er i bedring og føler sig klar. Fie har skrevet en lille besked, som hun ønskede at få postet på bloggen.

En hilsen fra Fie


Jeg har brugt dage på at finde ord og kan stadig ikke finde de rette, for at beskrive det jeg vil sige. Men jeg kan glæde mine fans med at der er gamle videoer jeg har optaget, men ikke uploadet som i får at se – og det samme gælder blog indlæg om tøj. Selvom jeg tager denne pause, er jeg her. Jeg går igennem en tid hvor jeg har indset at det er ok at bede om hjælp, det er ok at skrige og græde – og det er ok at erkende at jeg har et problem. Jeg har levet et liv der har slidt min sjæl og tanker ned. Det jeg har brug for i mit liv er mine nærmeste, en psykolog, naturen og hjælp fra en coach, der har forstand på det jeg går igennem. Jeg er kommet i hjælp – og jeg ved at jeg kommer endnu stærkere ud på den anden side. Jeg har lært at mine penge ikke skal bruges på dyretasker lige nu, men på at få profesionelle rundt om mig, til at finde den ægte livsglæde frem. Jeg er ikke den perfekte rollemodel, men jeg skal nok vise jer at man kan overleve alt. Der er et hav af rygter, for hvad der skete til efterfesten og alt jeg føler mit hjerte kan bære at sige, er at jeg har lært hvor kort livet er. Jeg har lært at jeg skal kæmpe for mit eget liv, hvis ikke det skal tages fra mig. Jeg kommer endnu stærkere tilbage, men nu er det gammelt indhold jeg ikke har postet, i må se.

Jeg vil sige tak for alt kærlighed og støtte jeg har modtaget og til jer, der har travlt med at skrive ondskabsfuldt, så vil jeg bede jer tænke jer om. Jeg holder mig netop fra internettet lige nu, for at finde fokus på bedring og for at komme væk fra at læse kommentarer der gør grin med mit liv. Jeg tager ansvar, så mine forældre ikke skal miste deres datter som 22 årige. Jeg tager ansvar for at næste gang i ser mig optage nyt indhold, så er jeg en god rollemodel, som har budskaber med sig og kan tage sig af sine fans. Men før jeg kan det, skal jeg tage mig af mig selv.
Kram Fie