Vælg en side

Hey bloggen. I min uges pause tog jeg bla. til claivoryant og jeg tænkte at dele den oplevelse med jer. Jeg valgte claivoryanten Tine Ann Gaardsdal, som jeg fandt igennem Google. Jeg var til claivoryant for 2 år siden hos en, som spåede ALT der er sket i mit liv til nu. En abort, stofmisbrug, kærligheden og min karriere. Alt hun beskrev er sket, så jeg har nu bestilt en ny tid til hende på Torsdag. Grunden til jeg ikke valgte hende som det første, var for at prøve noget nyt. Jeg er lidt ked af jeg prøvede noget nyt og det er ment på den måde, at min første claivoryant, som spåede alt der er sket nu gik lige til sagen. Hun havde facts klar – og ikke en lang snak og noget der føltes som gæt. Det var klare facts for situationer og begivenheder i min fremtid. Tid til detaljer..

De første 30 minutter var ikke noget der føltes som at jeg fik spået min fremtid, som jeg havde bedt om. Det var gode råd, enhver kunne have givet mig. Det kan godt være at jeg er spirituel, men jeg er ikke naiv på det punkt. Jeg er måske naiv i kærlighed, men ikke i det spirituelle. Hun sagde hun vidste jeg var Fie Laursen, hvilket jo er fint hun siger. Men hun beskrev en masse ting, som jeg endda sagde ikke var rigtigt og ikke passede på mig. Hun sagde noget lignende at grunden til jeg søgte at skabe min egen familie, var fordi jeg ikke havde haft en kærne familie som barn og ikke var tætte med mine forældre. Hvilket ALLE ved jeg er. Jeg havde en hård barndom med mobning og det ENESTE der holdte mig i live var den trygge hjemmezone og kærnefamilien. Hun sagde en masse ting, som ikke føltes, som at hun spåede mig, men nærmere bare gæt udfra min person. Så ja, de første 30 min føltes som spild af tid og jeg sad egentligt bare utålmodigt og ventede på at få noget om min fremtid og det ENESTE jeg fik var at jeg ville blive gift i 2020, og altså forlovet næste år. Hun sagde jeg ville få 2 børn med 3 års mellemrum. Hun sagde hun så mit kommende hus med en glas dør, en rød bil og en grå/sort bil og at jeg fik stor succes indenfor salg, forretning, min egen webshop. Jeg ved ikke hvad jeg skal føle om claivoryancen. Jeg spurgte om jeg måtte få mine penge tilbage, da jeg synes 1400.- kr var meget at give for noget, jeg ikke følte jeg fik noget ud af. De første 30 min var seriøst bare råd i livet alle kunne have givet mig. Jeg fik desværre ikke mine penge tilbage. Jeg vil ikke være dømmende overfor at hun spåede brylluppet, huset og bilerne, men vente og se hvad der sker. Lige nu har jeg ikke en person i mit liv jeg på nogen måde, ser en fremtid med og jeg føler slet ikke jeg er et sted, hvor jeg kunne se mig selv blive forlovet om et år? Men nu må vi se. Jeg synes det kunne være sjovt at dele oplevelsen med jer. Når jeg på Torsdag kommer til min gamle claivoryant deler jeg også den oplevelse – og så kan vi sammenligne dem!