Vælg en side

Hey bloggen! Her på det seneste har jeg fået SÅ mange beskeder fra jer om at Kylie Jenner har et lignende outfit det jeg havde på til Guldtuben på og i laver sjov – og skriger bla. hun kopiere mig. Det er sgu ret sjovt, men jeg tror nu ikke hun har set min Instagram og kopieret mit outfit haha! Og der var faktisk en der kom før os og det var Brintey Spears, husker i det? Hun havde dog en heldragt i rødløber. Jeg fik mange kommenterer på mit outfit, bla. var der nogle der lavede en Youtube video hvor de bedømte kendte’s outfits fra den rødeløber til Guldtuben, hvor de så sagde at jeg ikke kunne bære det pga. min kropsform. Men ellers har folk været rigtig søde ved mig og rost det, for at skille sig ud. Personligt elskede jeg at have outfittet på og jeg kan godt lide at skille mig lidt ud, uden det bliver for mærkeligt. Det her var meget enkelt, men stadig noget man lagde mærke til.
Lige nu sjovt var at jeg både fik lavet store læber før Kylie og jeg fik også fjernet det igen, før hun gjorde. Folk kan altid godt lide at sammenligne og sige at man efteraber folk, men i alle de her ting folk har kommenteret på, der kom jeg altså før Kylie! Ikke at jeg siger hun kopiere mig, overrasken er bare lidt ment i sjov, fordi i alle skriver det. Og personligt, så ELSKER jeg Kylie!

KØB MIT OUTFIT: RØDE LÆDERBUKSER (HER)*, RØD LÆDER TOP (HER) *