Vælg en side

Jeg har noget på hjertet, som jeg føler bedst kan komme ud på skrift. Efter jeg kollapsede og det blev noget folk fortalte til pressen, så tog jeg lidt over en uge fra de socialemedier og samlede mine tanker. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg blev skør af ikke at arbejde og lave mine daglige vaner, så jeg vendte tilbage. Jeg troede at komme online igen ville skade mig, men det har faktisk hjulpet mig. Jeg bliver inspireret og føler mig igang med noget lukrativt, der forbedre min fremtid, fremfor noget jeg mister på. I den uge jeg var væk havde jeg mange tanker, om at jeg skulle lyve og sige at nogle puttede noget i min drink, men jeg tog det jeg valg at jeg ville være ærlig. Jeg kunne flygte fra virkeligheden for at passe på mit eget navn – eller jeg kunne være hudløst ærlig og sige at min kamp ikke bliver delt i hver detalje, men i må gerne vide at den er der. Jeg delte idag nogle videoer fra Julius Mygind, som er foredragsholder og coach. Jeg har fulgt Julius på nettet og turde ikke tage til hans foredrag, i frygt for publikummet måske skulle tænke over hvorfor Fie Laursen sad til et foredrag om misbrug. Jeg var gået op til hans far, Peter Mygind da jeg var påvirket af stoffer og indså det var forkert – Og jeg husker personligt ikke vores samtale, men han fortalte mig at jeg havde spurgt om hjælp, fra hans søn. Dagen efter ringede Peter til mig, jeg græd og græd – og fik gode råd. Og så satte han mig i kontakt til hans søn, som er min coach nu. Men noget jeg ikke har fortalt er at Julius er min coach og jeg ringede til ham, som det første efter jeg var kommet hjem fra hospitalet, dagen efter. Der er mange måder at gøre det på og jeg kan mærke at jeg har det bedst, med at snakke med en der har været igennem det samme og som har så meget viden på det. En session hos ham, for mig består af at jeg kan alt fra tude snot, til at grine. Jeg har haft svært ved at erkende mit problem, fordi jeg ikke så mig selv som en misbruger. Jeg tænkte det var normalt at drikke hver dag og at hvis man kunne styre stofferne, så var det ok. Men jeg kunne så ikke styre det – og det beviste jeg overfor selv den aften. Når det så er sagt, så har jeg besluttet mig at dele mit liv som jeg plejer, men ikke helt ind til kærnen hvor det ikke altid rager folk hvornår jeg har lyst til at græde eller skrige efter hjælp, for så har jeg både familie, venner og Julius at gøre det til. Der er så meget snak om mit misbrug, både positivt og negativt, men jeg vil ikke lyve overfor jer – Jeg vil hellere vise jer hvordan mit liv er ved at blive vendt positivt.. Jeg kan mærke at går godt for mig , men det er mest hårdt for mig ude til events, hvilket jeg oplevede den forleden da folk begyndte at drikke, måtte jeg trække mig væk fra situationen og hjem. Alt i alt, JEG har det godt. Jeg skal også pointere dette ikke er reklame og at jeg selv betaler for mine sessions. Kys for nu, jeres Fie