Vælg en side

Hey bloggen! Som i har set på Instagram kan jeg idag bekræfte jeg er med i Ex On The Beach, sæson 2 som sendes d. 17 marts på Kanal 4. Jeg er sprunget ud af mine faste rammer hos TV3 og har prøvet noget nyt – og det var den fedeste oplevelse jeg har haft! Jeg kan ikke sige noget om indholdet andet end i skal glæde jer til drama selvfølgelig, men også til sårbarhed og ægte TV. Jeg har været mig selv 100% igennem det hele og glæder mig til at i følgere, skal følge min rejse i Villaen.. Til i skal grine, græde og være med mig! Jeg har både fået venner for livet og uvenskaber, det har været en fantastisk, sjov og crazy rejse. Det var en fed oplevelse, også fordi vi på denne produktion (Metronome) havde så god kontakt og respekt. Jeg følte mig altid lyttet til og passet på, hvilket jeg på en anden TV produktion jo har udtalt mig negativt om.. Så det tænkte jeg at jeg ville dele med jer, så i ikke tror at alt TV er noget lort! Det har været den bedste socialemedie pause, hvor jeg har fundet en unik ro inden i og haft det så godt. Skal i se med?!

Når programmet starter kan i følge det herDplay.dk